Κυριακή 17 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΚΟΒ Υγείας Πάτρας του ΚΚΕ θα διοργανώσει ομιλία στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, στις 13.00, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αμαλιάδας διοργανώνει ομιλία στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», στις 12.00 μ.μ., με ομιλητή τον Α. Κολόσακα, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 19/11

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση των εργατοϋπαλληλικών Οργανώσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, με αφορμή τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και με θέμα «Τι αγώνας, τι κίνημα χρειάζεται σήμερα, τι διδάσκει η Ιστορία», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων. Θα μιλήσει ο Τ. Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ τιμώντας τα 96 χρόνια της Οχτωβριανής Επανάστασης και τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, προβάλλουν το ντοκιμαντέρ «Η Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση», στις 6.30 μ.μ., στο ωδείο «Μήτρος Σουλιμιώτης» (Αγ. Γεωργίου και Σίφνου).

Την Τετάρτη 20/11

-- Η ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει ομιλία στο εργοστάσιο της «Coca-Cola», στις 12 μ., με ομιλητή τον Δ. Αγγελόπουλο, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στα Γραφεία της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, 12ου Συντάγματος 34 στην Πάτρα, στις 6.00 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Λέκκα, μέλος της ΤΕ Εδαφικού Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ ΕΒΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εξελίξεις - η θέση του ΚΚΕ», στην Γκοριτσά, στις 7 μ.μ., στο κεντρικό καφενείο με ομιλητή τον Δ. Λεβεντάκη, μέλος της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ