Κυριακή 24 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΛΕΔΑΚΗ που έφυγε από τη ζωή στις 13 Νοέμβρη 2013, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής.

Θωμάς Κεφαλής

* Στη μνήμη της σ. ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΛΕΔΑΚΗ που ήταν υπόδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, συντροφικότητας και αγωνίστριας μέχρι το τέλος της ζωής της, η ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής, της οποίας ήταν μέλος, συγκέντρωσε 200 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτίων. Καλούμε όλους να θυμούνται τα λόγια του Ν. Πλουμπίδη: «Τιμή μου είναι η τιμή του Κόμματός μου».

Οικογένεια Παπανικολάου

***

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Ενας σύντροφος

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΩΡΓΗ και ΜΑΙΡΗΣ, και των θείων μου ΜΗΤΣΟΥ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Δημήτρης Παπαρήγας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, που ως το τέλος της ζωής του πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για τα ιδανικά του, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύντροφός του Τούλα

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, που έφυγε από τη ζωή πριν ενάμιση χρόνο, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ

Κούλα Οικονομίδου

***

φωτό 2

Συμπληρώθηκαν 64 χρόνια από την ημέρα που πέρασε Στρατοδικείο και εκτελέστηκε στην Τρίπολη ο ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ (φωτ.). Γεννήθηκε στη Σπαρτιά Λακωνίας το 1926. Από νωρίς εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και έλαβε μέρος σχεδόν σε όλες τις μάχες. Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας συνελήφθη, βασανίστηκε και φυλακίστηκε στις φυλακές Σπάρτης. Με την επέμβαση των ανταρτών βγήκε και κατατάχτηκε στο Δημοκρατικό Στρατό, διοικητής και αρχηγός των Ελευθέρων Σκοπευτών Ταϋγέτου. Με τη διάλυση του ΔΣΕ συνελήφθη τραυματίας μαζί με τη γυναίκα του ΘΕΩΝΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ (φωτ.), το γένος Γιαννακουρέα, και οδηγήθηκαν στην Τρίπολη. Ο Θωμάς εκτελέστηκε, η Θεώνη λόγω εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε στις φυλακές και 17 ημέρες μετά τον τοκετό, μαζί με το νεογέννητο μωρό της οδηγήθηκαν στη Μακρόνησο. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ (αδελφός του Θωμά) σκοτώθηκε στο Μαίναλο 14 ετών. Ο ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ (του Στρατή) ετών 75 βασανίστηκε από παρακρατικούς και πέθανε από πείνα το 1947. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ μαχητής του ΔΣΕ απεβίωσε το 1982. Ο ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ (γιος του Θωμά και της Θεώνης) πέθανε στον Ταΰγετο 14 χρονών. Στη μνήμη τους ο Στρατής Κουμπαράκος, προσφέρει 30 ευρώ, προς τιμή του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

φωτό 1

Στις 25/11/2013 συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας μητέρα ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ.

Στη μνήμη της και αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ και για την ονομαστική του εορτή, προσφέρω 100 ευρώ στο ΠΑΜΕ και 100 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βύρωνα.

Η σύντροφός του, Ντέπυ Τσακίρογλου

***

Στη μνήμη των συναγωνιστών μου στο υπουργείο Οικονομικών ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΕΤΑ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ 1ης Δημοσίου.

Κώστας Σιατούνης

***

Η Αθηνά Γκίνη προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ 1ης Δημοσίου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη των αγαπημένων της αδερφών: ΝΙΚΟΥ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟΥ, ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΡΚΑΤΟΥ και ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΚΑΤΟΥ, οπαδών του Κόμματος σε όλη τους τη ζωή.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ, ανυποχώρητου κομμουνιστή, αγωνιστή του εργατικού - λαϊκού κινήματος, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου, για την οικονομική εξόρμηση.

Δήμητρα Γεωργούλια

***

Στη μνήμη της αδερφής μου ΜΑΡΙΑΣ και των αδερφών μου προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας.

Ελένη Τριανταφυλλίδου

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αντιστασιακών γονιών μου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΩΣΤΑ) και ΙΩΑΝΝΑΣ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ) ΖΑΓΓΑΝΑ από Λεύκα Δομοκού, καθώς και στη μνήμη του αδερφού μου, ΓΙΑΝΝΗ Κ. ΖΑΓΓΑΝΑ που σκοτώθηκε μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Τιμώντας, επίσης, τη μνήμη όλων των μαχητών του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους γράφοντας την τρίχρονη Εποποιία του ΔΣΕ, προσφέρω στο ηρωικό και τιμημένο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, ακόμα 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

ΛΑΖΟΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΖΟΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γιάννης Ζαγγανάς

***

φωτό 3

Φέτος, το Δεκέμβρη, κλείνουν 6 χρόνια που «έφυγε» η αδερφή μας ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΤΖΟΡΟΦΣΚΑ, μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Εκλεισαν δύο χρόνια από το θάνατο του αδερφού μας, ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, αξιωματικού του ΔΣΕ, ο οποίος υπηρέτησε στο Λόχο Ασφάλειας του ΓΑ του ΔΣΕ στα χρόνια 1947-1949.

Επίσης, στη μνήμη του ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ. Γεννήθηκε το 1931. Δολοφονήθηκε άνανδρα από ομάδα Εθνοφρουράς το Νοέμβρη του 1948 μπροστά στα μάτια της αδερφής του, όταν μαζεύανε τις πατάτες στο χωράφι.

Στη μνήμη αυτών των αγαπημένων μας προσώπων, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

Τα αδέρφια τους, Βασιλική και Νίκος Κυρίτσης

***

φωτό 1

Τιμώντας τους αγώνες και τη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΥΒΑ, που πάντα πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ έφυγε από τη ζωή το 1995, ο γιος του Σωκράτης Καλύβας, που ζει στη Λεμεσό, προσφέρει μέσω της ΚΟ Κύπρου 300 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των συντρόφων αγωνιστών ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ (φωτ.), ΝΩΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ (φωτ.), ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ που έφυγαν νέοι από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ ΟΤΕ. Οι σύντροφοι πήραν την παντοτινή τους θέση στη μεγάλη στρατιά των αγωνιστών του ΚΚΕ που έδωσαν πολλά από τη ζωή τους στον αγώνα του Κόμματος για έναν κόσμο φωτεινό χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι πάντα κοντά μας γιατί δεν τους ξεχνάμε !

Ανδριανός Μπούκουρης

***

Στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΡΙΓΑΖΗ, οπαδού του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Θωμαΐδης και η Αννα Γρηγοριάδου προσφέρουν στο κόμμα, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 50 ευρώ.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
***

φωτό 3

Ο σ. Γιώργος Βαρετιμίδης προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης ΑΝΤΙΟΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, πιστής μέχρι το τέλος της ζωής της κομμουνίστριας, καθημερινής αναγνώστριας του «Ριζοσπάστη» παρά τα 93 της χρόνια, οι συναγωνιστές Τασούλα Παπαδοπούλου, Αννα Σταθοπούλου και Θόδωρος Γηρούσης προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ντεπό Θεσ/νίκης, το ποσό των 100 ευρώ. Θα τη θυμόμαστε πάντα.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ, αντιστασιακών και οπαδών του ΚΚΕ, που όλη τους η ζωή ήταν αγώνας για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και για παγκόσμια ειρήνη, προσφέρω 200 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ροδολίβους Σερρών του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 29 Νοέμβρη 2002 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΜΑΔΕΜΛΗ, το γένος Διαμαντάκη, μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Α. Τούμπας, στο ΚΚΕ για την οικονομική και πολιτική του ενίσχυση.

Ο σύζυγος, Βασίλης, τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτό 1

Πέρασαν 6 χρόνια που έφυγε από τη ζωή η ΚΥΡΙΑΚΗ (Κική) ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ, μάνα και γιαγιά, ανυποχώρητη κομμουνίστρια με πλούσια δράση στην Εθνική Αντίσταση. Μαχήτρια του ΔΣΕ.

Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας.

Ο σύζυγός της, Χρίστος Δίγκογλου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού και συντρόφου ΗΛΙΑ ΚΩΤΑΚΗ, που κλείνει ένα χρόνο που έφυγε από τη ζωή και είχε σημαντική προσφορά στο Κόμμα. Επίσης, στη μνήμη των λατρευτών μας γονιών που μας στήριξαν στη ζωή καθώς και στη μνήμη των συντρόφων μου ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΟΥΚΙΔΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΣΑΪΚΙΔΗ και ΤΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΑ που εκτελέστηκαν το 1948, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης.

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Γιώργος και Σουλτάνα Λεμονίδου

***

φωτό 1

Πέρασαν 2 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ.

Στη μνήμη του, οι συγγενείς: Αντιγόνη, Σάκης, Γιάννης και Παππού, προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα και Νταμαρακίων του ΚΚΕ, 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στις 31 Οχτώβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, αγωνιστής της ΕΑ και μαχητής του ΔΣΕ. Γεννήθηκε στη Δροσοπηγή της Φλώρινας. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ, το φθινόπωρο του 1949, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, απ' όπου επαναπατρίστηκε το 1967. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν ενεργό μέλος στην ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

Ο γιος του Γιώργος Τσιούλης

***

φωτό 1

Πέρασαν 6 μήνες που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος σύζυγος ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (Λυκούργος), αγωνιστής της ΕΑ και του ΔΣΕ. Από μικρός έμεινε ορφανός από μητέρα και μεγάλωσε με τη θεία του. Το 1942 έχασε όλη την οικογένειά του. Τότε ήρθε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη στη θεία του, στο Πολυδένδρι Λαγκαδά. Αμέσως οργανώθηκε στο ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ και έγινε μέλος του ΚΚΕ. Δούλεψε στις παράνομες οργανώσεις με αυτοθυσία. Στη μετα-Δεκεμβριανή κατάσταση με τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις εξορίες, βγήκε στο βουνό στο ΔΣΕ. Ηταν ενεργό στέλεχος στο Αρχηγείο Βέρτισκου - Κεδρυλλίων, μετέπειτα στη Μεραρχία και στην 20ή Ταξιαρχία. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες με το βαθμό του λοχαγού. Τραυματίστηκε πολλές φορές. Στην τελευταία μάχη του ΔΣΕ τραυματίστηκε βαριά και πέρασε στη ΛΔ Βουλγαρίας. Θεραπεύτηκε και δούλεψε δάσκαλος στους παιδικούς σταθμούς στα Ελληνόπουλα. Σπούδασε στο Ινστιτούτο «Καρλ Μαρξ» οικονομικές επιστήμες. Τελειώνοντας δούλεψε στην ειδικότητά του. Ηταν ενεργό στέλεχος στην οργάνωση ΔΟΜΕ των πολιτικών προσφύγων στη Σόφια. Επαναπατρίστηκε το 1978 και αμέσως συνδέθηκε με το Κόμμα. Οσες δουλειές του ανατέθηκαν τις εκπλήρωσε όπως έπρεπε. Ηταν πρωτοπόρος σε όλους τους αγώνες. Τελευταία διετέλεσε και πρόεδρος στο Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λαγκαδά.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΤΖΙΟΡΟΦΣΚΑ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ - ΤΖΙΟΡΟΦΣΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ (ΣΑΒΒΙΔΟΥ)
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ (ΣΑΒΒΙΔΟΥ)

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΑΝΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΓΑΝΑΣ

ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ
ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ

ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΑΝΘΟΣ

ΙΩΑΝΝΑ(ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ) ΖΑΓΓΑΝΑ
ΙΩΑΝΝΑ(ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ) ΖΑΓΓΑΝΑ

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΩΝΗ

ΜΑΔΕΜΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
ΜΑΔΕΜΛΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ
ΑΝΤΙΟΠΗ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΩΤΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ - ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ - ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ