Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Θέλει να επανεκλεγεί

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας στις επερχόμενες τοπικοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο σημερινός δήμαρχος Γ. Καμίνης, με αποφθέγματα τύπου «αρχή μας η απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας» και «αναγνωρίζοντας το δικαίωμα ένταξης για εκείνους που το δικαιούνται».

Εκλεγμένος στις προηγούμενες εκλογές με στήριξη από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους και τη «Δράση» του Μάνου, αναμένει εκ νέου τώρα τέτοια στηρίγματα, προκειμένου να συνεχίσει την επιβολή της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, με κατά γράμμα εφαρμογή όλων των κυβερνητικών κατευθύνσεων π.χ. για απολύσεις εκατοντάδων συμβασιούχων, παραπέρα μειώσεις στην κρατική επιχορήγηση προς τους δήμους και εξασφάλιση των πόρων τους από τέλη, φόρους, παράβολα και πρόστιμα, αναπλάσεις προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, στοχοποίηση των «παράνομων» μεταναστών, απαγορεύσεις λαϊκών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας κ.λπ.

Αυτές τις προτεραιότητες υπηρετεί ενταγμένος και στη λεγόμενη «πρωτοβουλία των πέντε», όπου μαζί με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Πατρέων, Βόλου και Ιωαννιτών, συντονίζουν τα βήματά τους για μια Τοπική Διοίκηση ακόμα πιο αντιδραστική, σε όφελος των μονοπωλίων και σε βάρος του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ