Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ
φωτο 2

Στη μνήμη των γονέων μου, αγωνιστών του ΚΚΕ, ΜΙΜΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ και ΝΤΙΝΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑ και με ευκαιρία της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Κ.Κ.

φωτο 1

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ προσφέρω 50 ευρώ, μέσω του Τομέα Χρηματοπιστωτικού, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Είσαι πάντα μαζί μας.

Αλεξάνδρα

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΣΑΣΑΣ ΜΗΛΙΑΔΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης, μέσω της ΚΟΒ των μουσικών του ελεύθερου επαγγέλματος.

Σ. Καπερνάρου, Γ. Πέρρος

***

Στη μνήμη του σ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ που έφυγε, φέτος το καλοκαίρι, από τη ζωή, πιστού συντρόφου και ακούραστου αγωνιστή στο κίνημα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Ρόδου προσφέρουν 120 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, ως πρώτη δόση.

***

Στη μνήμη των ΕΛΑΣιτών μαχητών στη γέφυρα του Γοργοπόταμου ΦΟΥΣΕΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ και ΣΟΥΡΑΥΛΗ ΓΙΑΝΝΗ ο Χρήστος Φουσέκης προσφέρει το ποσό των 80 ευρώ μέσω ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκος Ψηλορείτης), στελέχους του ΚΚΕ που σκοτώθηκε το 1967 στη Ρουμανία, προσφέρουμε 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελληνορώσων.

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γιώργος, Ελλη, Μπ. Αγγουράκης, Γεωργία Κρέσσου

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ στελέχους του ΚΚΕ, ο πιστός φίλος του ΚΚΕ Χρήστος Γκουντίδης προσφέρει 150 ευρώ στην ΤΕ Νοτ. Δωδ/σου.

* Επίσης, στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ στελέχους του ΚΚΕ, ο σύντροφος Δημήτρης Καραμήτας προσφέρει 150 ευρώ στην ΤΕ Νοτ. Δωδ/σου.

***

φωτο 1

Ο σ. Αριστείδης Ρούλιος στη μνήμη της συντρόφισσας της ζωής του ΙΩΑΝΝΑΣ ΡΟΥΛΙΟΥ προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Νοτ. Δω/σου.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αξέχαστων, αγαπημένων μου γονιών, ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ για ενίσχυση στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

Η κόρη τους, Μαίρη Κούτσουτου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ, αγωνιστή κομμουνιστή, που σήκωσε ψηλά τη σημαία του Κόμματος, αγωνιζόμενος για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρω στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» 50 ευρώ ενίσχυση.

Λάκης Ασκαρίδης


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)

Ντίνα Κρεμμύδα
Ντίνα Κρεμμύδα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΡΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΡΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΑΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ) ΜΗΛΙΑΔΗ
ΣΑΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ) ΜΗΛΙΑΔΗ

ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ