Παρασκευή 4 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Φορτίζεται το κλίμα

Ο τελικός άρχισε, δυστυχώς, νωρίτερα...

Sportidea

Ο τελικός άρχισε, δυστυχώς, νωρίτερα...
Επιστολομαχιών και αντεγκλήσεων... συνέχεια! Οι μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας λιγοστεύουν και το κλίμα δείχνει να φορτίζεται ιδιαίτερα, καθώς, ύστερα από τις επιστολές του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, προς τους ομολόγους του της ΕΠΟ, Κώστα Αλεξανδρίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Μπατατούδη, ήρθε η απάντηση από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο τελευταίος με επιστολή που έστειλε στον Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και στην ΕΠΟ, πρότεινε σαν έδρα διεξαγωγής το Καυταντζόγλειο, που ήταν το έτερο γήπεδο που μπήκε στην κληρωτίδα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι λόγοι για την πρόταση αυτή ήταν η ασφάλεια των φιλάθλων, αλλά και η εύκολη πρόσβαση σε αυτό από ό,τι στο «Νίκος Γκούμας». Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός σκέφτεται να πει ΝΑΙ για το Καυταντζόγλειο της Θεσσαλονίκης, θέλοντας έτσι να δείξει πως το πρόβλημά του είναι μόνο η καταλληλότητα του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πέρα όμως από την έδρα, πρόβλημα δημιουργήθηκε και με το διαιτητή που θα... σφυρίξει τον τελικό. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν προτείνει από την αρχή τον διεθνή Κύρο Βασσάρα, χωρίς όμως ο πειραϊκός σύλλογος να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά προβληματίζοντας τους διοικούντες την ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, απάντησε χθες το απόγευμα τόσο για τη σύσκεψη της περασμένης Τετάρτης όσο και για την επιστολή του Γιώργου Μπατατούδη, δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Για την αστυνομική αρχή, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Υποτίθεται ότι η σύσκεψη γίνεται για να συζητήσουν και να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές σε όλα τα σχετικά θέματα με τη διεξαγωγή του τελικού. Ο ταξίαρχος Στρατάκης προερχόμενος από άλλες εποχές, ήρθε στη σύσκεψη με ύφος "αποφασίζομεν και διατάσσουμε" και "δε δέχομαι κουβέντα". Κατόπιν τούτου, διερωτόμαστε ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ και ποιο το νόημα των συσκέψεων;», ενώ για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Οσον αφορά τα ειρωνικά σχόλια που περιέχονται στην απάντηση του κ. Μπατατούδη να προσέχει, γιατί "αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του" και πάρει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει -συνεπής όπως πάντα- να πληρώσει τα πριμ στους παίκτες του»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ