Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΣΤΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Αυτοδυναμία για τις δυνάμεις του ΜΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ψηφοδέλτιο που στήριξαν οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στο Σύλλογο Οικοτρόφων Φοιτητών Εστιών Κομοτηνής (ΣΟΦΕΚ), όπου και πέτυχαν την αυτοδυναμία στο ΔΣ στις εκλογές που έγιναν στις 27 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 119 έγκυρων ψηφοδελτίων, το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ έλαβε 62 ψήφους (52,1%) και εξέλεξε τέσσερις αντιπροσώπους στο ΔΣ σημειώνοντας τεράστια άνοδο σε σχέση με τις εκλογές του 2012 όπου είχε λάβει 20 ψήφους (και 1 έδρα). Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έλαβε 51 ψήφους (42,8%) και εξέλεξε τρεις αντιπροσώπους στο ΔΣ του συλλόγου.

Η αλλαγή των συσχετισμών στο σύλλογο πραγματοποιήθηκε μετά από πλατύ άνοιγμα που πραγματοποίησαν οι φοιτητές που συσπειρώνονται στην επιτροπή αγώνα εστιών για την οργάνωση, την ανασύνταξη καθώς και τον προσανατολισμό του φοιτητικού κινήματος. Η επιτροπή αγώνα εστιών από την αρχή της χρονιάς κινητοποιήθηκε για τα προβλήματα των εστιακών φοιτητών, για να μην πληρωθεί το αντίτιμο των 115 ευρώ που ζητούνταν από τους φοιτητές ως εγγύηση για την παραχώρηση του δωματίου, αλλά και για τη δωρεάν μεταφορά και σίτιση των φοιτητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ