Τρίτη 10 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Νικολάου
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ του Νικολάου
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΥ η σύζυγός του, Αθανασία, προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αξέχαστης αδελφής μας ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΖΙΔΟΥ

από την Καβάλα, και για την ονομαστική της γιορτή (9/12/13), τα αδέρφια της Χρυσούλα, Μανώλης και Αλέκος, προσφέρουν για την Oικονομική Eξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Καβάλας, το ποσό των 200 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ο γιος του Γιάννης, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ, μέσω Τομέα Κατασκευών.

***

Στη μνήμη των γονιών μας και των αδελφών μας, αγωνιστών Μακρονησιωτών: ΜΑΝΩΛΗ - ΜΑΝΟΥΣΟΥ - ΚΩΣΤΑ και σε όλους τους αγωνιστές από τη Μήλο Κυκλάδων, προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

Πήνελόπη - Γιώργος Φρατζεσκάκης

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αδελφών τους ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ και ΜΑΝΩΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, για την Οικονομική Εξόρμηση και για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ «Ριζοσπάστη», τα αδέρφια τους Λίτσα, Μαίρη, Γιώργης προσφέρουν 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση και για τα 8 χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου, μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

Η σύζυγός του, Ρίτσα

* Στη μνήμη του σύντροφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ο σ. Κυριαζέλος Αποστόλης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Δάσους -Γρηγορούσας Χαϊδαρίου, 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΖΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΖΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ