Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην «κατάψυξη»

Στην «κατάψυξη» ήταν χτες μεγάλο τμήμα της χώρας, ενώ στη βόρεια Ελλάδα το κρύο ήταν τσουχτερό. Στους δύο βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα. Στο μηδέν ήταν στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό ήταν η θερμοκρασία στο Κιλκίς.

Στον -1 βαθμό Κελσίου ήταν η θερμοκρασία στην πόλη της Εδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνταν για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Αγιο Αθανάσιο. Στους 4 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών. Στον -1 βαθμό ήταν η θερμοκρασία στη Φλώρινα, ενώ αλυσίδες απαιτούνταν για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου. Ιδια θερμοκρασία επικρατούσε και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γινόταν χωρίς αλυσίδες. Ωστόσο, υπήρχε παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Για σήμερα Παρασκευή, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική νησιωτική χώρα, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Βαθμιαία, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ