Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές στο ΚΚΕ

Ο σ. Ε.Μ. προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Βαρβάρας 900 ευρώ προς τιμή των 95 χρόνων του ΚΚΕ.

Ο Μ.Π., στη μνήμη των χιλιάδων κομμουνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά τους, προσφέρει 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού, πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή», αντί για στεφάνι στις παρελάσεις, το ποσό των 60 ευρώ. Το ΔΣ του «Σπιτιού του Αγωνιστή» ευχαριστεί θερμά.

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πειραιά, προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ, εμπνευστή, στυλοβάτη και καθοδηγητή της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ, των σημερινών ταξικών αγώνων, που παλεύει για να κυριαρχήσει μια σοσιαλιστική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ο Αντώνης Νικολάου από τον Πειραιά προσφέρει στο ΚΚΕ, δεύτερη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Χαϊδαρίου, αντί για στεφάνι για την επέτειο της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοπόταμου, πρόσφερε στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης, 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, του αγνού αγωνιστή, προσφέρουμε στο «Ρ» 50 ευρώ.

Οι συναγωνιστές Καράντζας Ηλίας και Νώντας Χαϊδεμένος, στη μνήμη των συναγωνιστών μας, του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Γαλατσίου και όλων των αγωνιστών του αγώνα, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ