Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Πρόκριση για Εθνικό Αλεξ.

ΒΟΛΕΪ: Αν και έπαιξε με τη φωτιά (έχανε 2-0), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Cev Cup, παρά την ήττα με 3-2 στη Λευκορωσία απ' την Γκρόντνο, αφού τα δύο σετ και η νίκη στον πρώτο αγώνα (3-0) του έδωσαν το εισιτήριο. Για το Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών, ο Ολυμπιακός, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, υποδέχεται την Οστράβα (18.00) θέλοντας καθαρή νίκη ώστε να ευελπιστεί (υπό προϋποθέσεις) σε συνέχεια στο Cev Cup. Για το Challenge Cup γυναικών, η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενη την ολλανδική Σλίντεχ (19.00) στη ρεβάνς της ήττας της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

ΠΟΛΟ: Την πρώτη του νίκη θέλει σήμερα (21.45, NS2) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο «Παπαστράτειο» την Πριμόριε Ριέκα (21.45 ΝS3) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στα Τσαμπιονς Λιγκ ανδρών . Μέχρι στιγμής η ελληνική ομάδα «μετρά» δύο ήττες.

XΑΝΤΜΠΟΛ: Για τη σημερινή εμβόλιμη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών θα γίνουν τα παιχνίδια (ώρα έναρξης 18:00) Αερωπός Εδεσσας - Φίλιππος Βέροιας , Αρχέλαος Κατερίνης - Αναγέννηση Βύρωνα, ΓΑΣ Κιλκίς - ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Ποσειδώνας Λουτρακίου (ΟΤΕ TV), Διομήδης Αργους - ΧΑΝΘ, Φοίβος Συκεών - ΑΣΕ Δούκα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Για τη 10η αγωνιστική του Εuro Cup o ΠΑΟΚ υποδέχεται τη ρωσική Νιζλί (21.00), ενώ ο Πανιώνιος αγωνίζεται στη Φινλανδία με τη Βίσονς (20.00 ώρα Ελλάδος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ