Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δράση Λαϊκών Επιτροπών

-- Μαζική κινητοποίηση στα γραφεία της Εταιρείας Παροχής Αερίου, στην οδό Μοναστηρίου, πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι Λαϊκές Επιτροπές της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης. Απαίτησαν να μη διακοπεί η παροχή αερίου σε κανένα σπίτι εργατικής - λαϊκής οικογένειας που αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς. Επιτόπου, έγινε παρέμβαση για τρεις οικογένειες ανέργων που απειλούνται με διακοπή της παροχής του αερίου, εξαιτίας των συσσωρευμένων οφειλών τους και επιτεύχθηκε διακανονισμός για την αποπληρωμή τους.

-- Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ, οργάνωσαν, χτες, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και οι Λαϊκές Επιτροπές όλων των συνοικιών της πόλης. Στην αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων που συναντήθηκε με την τοπική διοίκηση της εταιρείας συμμετείχαν και απλήρωτοι των Σούπερ Μάρκετ «Λάρισα», οι οποίοι ζήτησαν να μη γίνει διακοπή του ρεύματος στα σπίτια τους, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Το αίτημα έγινε αποδεκτό. Οι εκπρόσωποι του ΕΚΛ και των Λαϊκών Επιτροπών κατήγγειλαν την παρουσία, στο χώρο της κινητοποίησης, αστυνομικών δυνάμεων και ασφαλιτών.

-- Οι Γραμματείες Λάρισας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, και της ΟΓΕ, οργανώνουν κινητοποίηση στους σταθμούς διοδίων της περιοχής, αύριο Σάββατο 21/12 (προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Λαού). Οι φορείς της κοινωνικής συμμαχίας απαιτούν: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις για όλους εκείνους που παλεύουν για να καταργηθούν τα διόδια, αλλά και κάθε δίωξη πρωτοπόρων του λαϊκού κινήματος. Να καταργηθούν όλα τα διόδια. Εργα και υποδομές, που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Δημόσια έργα λαϊκή περιουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ