Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά διοργανώνει επίσκεψη στη διαδραστική έκθεση επιστήμης και φυσικής στο Πλανητάριο. Για τη μετάβαση στο Πλανητάριο έχει οριστεί σημείο συνάντησης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στις 9.30 το πρωί.

Η ΟΒ Περάματος διοργανώνει δωρεάν προβολές ταινιών για ανέργους και νέα ζευγάρια και αυτό το Σάββατο προβάλλει την ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα», στις 6.30 μ.μ., στο ΔΗΠΟΠ Περάματος (Νεωρίων και Φωκίωνος 3).

  • ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Λάρισας διοργανώνει ιστορικό περίπατο σε φυσικά και πολιτιστικά μνημεία της πόλης, για μαθητές ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, με θέμα «Το αιώνιο μυστήριο του κόσμου είναι η δυνατότητα κατανόησής του», που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τη γέφυρα Αλκαζάρ.

Η Τομεακή Οργάνωση Μαγνησίας διοργανώνει ιστορικό περίπατο για μαθητές στο νεολιθικό οικισμό του Αναύρου με θέμα «Ταξίδι στην εξέλιξη του ανθρώπου», που θα ξεκινήσει στις 11.45 π.μ. από την πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο.

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Το Τομεακό Συμβούλιο Χίου διοργανώνει βραδιά ερασιτεχνικής μουσικής, στις 8 μ.μ., στο καφέ «Κήπος» και απευθύνεται σε ερασιτέχνες μουσικούς να συμμετάσχουν για να μοιραστούν τη μουσική και τα τραγούδια τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ