Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κώστας Καραπατάκης
Κώστας Καραπατάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος προσφέρουμε το ποσό των 170 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων.

Η Γυναίκα του Κική.

Τα παιδιά του: Πέτρος, Λούλα.

***

ΦΩΤ. 2

Πέρασαν 17 χρόνια αφότου «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, τον οποίο ευτύχησα να γνωρίσω ως εργαζόμενος στο «Ριζοσπάστη». Επίσης, πριν 10 χρόνια «χάσαμε» και τον εξαίρετο συνάδελφο ΤΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗ. Στη μνήμη τους, επ' ευκαιρία της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Κ. Κρεμμύδας

***

ΦΩΤΟ 1

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ που έφυγε στις 24.12.1991, παλαίμαχου κομμουνιστή, αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη», ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και προέδρου της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση στην ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Γιώργης Μωραΐτης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ, που πρόωρα, έφυγε από τη ζωή, οι φίλοι και σύντροφοί του από την Καναπίτσα Ηρακλείου Αττικής, προσφέρουν 70 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός τους, του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

***

φωτό 1

Η Μαρία Μαυρίκου και Μ.Μ., στη μνήμη της ΒΑΣΩΣ ΜΑΥΡΙΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ δίνουμε προς ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» 40 ευρώ.

***

φωτό 1

Στις 27 Δεκέμβρη κλείνουν 17 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο πατέρας και παππούς μας ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ. Η βασική μαρτυρία του για το ξεσκέπασμα της δολοφονίας Λαμπράκη, χάραξε τα επόμενα βήματα της ζωής του, αγωνιζόμενος στο φιλειρηνικό και εργατικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, αταλάντευτα, ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας.

ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Η κόρη του Αγγελική Τσούκα, τα εγγόνια του: Νίκος, Δήμητρα, Βιβή.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του παππού μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Αυγούστου, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 20 ευρώ, μέσω της ΟΒ Εμπορίου της ΚΝΕ, για την ονομαστική του εορτή.

Ο εγγονός του, Χρήστος.

***

Στη θύμηση του αγαπημένου μας παππού, πατέρα και συζύγου ΒΕΖΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ, που αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα «για την ειρήνη και για το δίκιο» και έμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού, προσφέρουμε στο Κόμμα του, το Κόμμα μας, το ΚΚΕ 200 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Κατερίνα Βεζύρη

***

***

φωτό (Σαμαρτζή)

Στη μνήμη του παππού μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ, του θείου μου, ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ, των συντρόφων μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ, ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ, ΜΑΓΔΑΣ ΟΦΜΑΝ, ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗ, ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΤΟΥΛΗ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου.

Ε. Βλαντή

***

φωτό 1

Στη μνήμη του κομμουνιστή πατέρα μας, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΜΙΧΑΛΗ, που απεβίωσε στις 8 Δεκέμβρη 2013, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω του Τομέα Υγείας Πρόνοιας της ΚΟΑ.

Τα παιδιά του, Τάκης και Ελένη.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Η κόρη του Μαίρη.

Οι εγγονές του, Δήμητρα και Αφροδίτη.


ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ

Γιάννης Θεοδωράκης
Γιάννης Θεοδωράκης

ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΣΩ ΜΑΥΡΙΚΟΥ
ΒΑΣΩ ΜΑΥΡΙΚΟΥ

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ