Κυριακή 12 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΔΑΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΔΑΛΗΣ
φωτο

Στις 14 Γενάρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ, γεννημένης στην Ελαφο Αγιάς Λάρισας. Στον εμφύλιο, υπηρέτησε στην πολιτοφυλακή. Αργότερα, εντάχθηκε στην ΕΔΑ και μεταπολιτευτικά ως μέλος πλέον του ΚΚΕ συμμετείχε δραστήρια στην ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων και στο συνδικαλιστικό κίνημα ως μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην άσβεστη μνήμη του και προς τιμήν των 95 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Αγ. Γεωργίου - Λαχανοκήπων Λάρισας.

Σοφία Γουργιώτη

***

Στη μνήμη της ανιψιάς μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ - ΣΙΟΥΡΑ και της αδελφής μου ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ - ΝΤΑΗ, προσφέρω 20 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Λάρισας.

Ο θείος και αδελφός Στέφανος Νταής

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αδελφού μου ΘΑΝΑΣΗ ΦΑΤΣΟΥ, αντιστασιακού και μαχητή του ΔΣΕ που «έφυγε» από τη ζωή το 2005, του αδελφού μου ΚΩΣΤΑ, που δολοφονήθηκε από τους παρακρατικούς το 1946, καθώς και της αδελφής μου ΜΑΡΙΝΑΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στο Γράμμο το 1949 προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Σούρπης Μαγνησίας.

Ο αδελφός τους Χρήστος Φάτσος

***

φωτο 2

Προς τιμή των 95 χρόνων του ΚΚΕ προσφέρω στη μνήμη του αδελφού μου ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (Δήμου) ΨΑΡΡΑ, καθώς και στη μνήμη της νύφης μου ΦΑΝΗΣ, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας.

Ειρήνη Ψαρρά

***

φωτό 1

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της ΕΠΟΝ, ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΗ (γιατρού που εκτελέστηκε με τους 118), ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΙΑΤΖΑΚΟΥ (τελευταίου Γραμματέα της ΕΠΟΝ Λακωνίας), ΚΛΑΪΝΟΥ ΓΙΩΡΓΗ και ΚΛΑΪΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, της ΕΠΟΝίτισσας ΝΙΚΑΣ ΜΑΡΤΑΚΟΥ, των ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ, ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, των τεσσάρων αδελφών ΤΖΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ που εκτελέστηκαν με τους 118. Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ που σκότωσαν οι Γερμανοί το 1944, ΛΟΥΚΟΥΡΓΟΥ ΓΑΝΝΟΥΚΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΗ, γιατρού που σκοτώθηκε στον Πάρνωνα με το ΔΣΕ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΗΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΗΣΙΔΗΣ
Επίσης, στη μνήμη των αδελφών μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, και του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα, ΓΙΩΡΓΗ ΛΙΝΑΡΔΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας, 200 ευρώ.

Ελένη Καλφακάκου - Λιναρδή

***

φωτο 1

Τιμώντας τη μνήμη και τους αγώνες του ΣΤΑΜΑΤΗ ΛΟΥΚΙΣΣΑ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου που «έφυγε» από κοντά μας η σύζυγός του Κατίνα και τα παιδιά του, προσφέρουμε στο Κόμμα μέσω της ΤΟ ΕΒΕ Αττικής 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στους αγώνες ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΓΚΙΝΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων της ΤΟ των ΕΒΕ, τη 2η δόση των 1.000 ευρώ.

Ειρήνη Ζεγκίνη

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΣΟΦΙΑΣ ΣΦΑΝΤΟΥ, η οικογένειά της προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Υπηρεσιών της ΤΟ των ΕΒΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΤΟΣΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ο Ηλίας Σφαντός προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Υπηρεσιών της ΤΟ των ΕΒΕ.

***

φωτο 3

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ (Δροσερό Πέλλας), ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Θεσ/νίκη), ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ (Τσαριτσάνη), ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ (Καρακαντά), ΘΩΜΑ ΚΡΑΝΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΑΛΙΑ (Ν. Καρδίτσας), ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΗΣΙΔΗ (Χανιά), ΓΙΩΡΓΗ, ΚΩΣΤΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΝΤΑΡΑΝΤΟΥΛΗ (Καψοδάσο Σφακίων), ΧΡΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (Σελλιά Ρεθύμνου), προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΦΑΝΗ ΨΑΡΡΑ
ΦΑΝΗ ΨΑΡΡΑ
Χρόνης Παπαδάκης

***

φωτο 1

Στις 29 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ. Ο σ. Γρηγόρης γεννήθηκε το 1923 στους Σουλλαρούς της Κεφαλονιάς. Από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια μπήκε στους ταξικούς αγώνες. Το 1940 φυλακίστηκε από τους κατακτητές στο Μεσολόγγι, όπου κινδύνευσε άμεσα η ζωή του από τα βασανιστήρια και την πείνα. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και το εφεδρικό ΕΛΑΣ και πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και σε μάχες της Αθήνας. Πιάστηκε και φυλακίστηκε στα Βούρλα και αργότερα στάλθηκε στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωή του υπηρέτησε πιστά τις αρχές του Κομμουνιστικού Κινήματος και του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος για πολλές δεκαετίες. Πέθανε περιμένοντας την αποκατάσταση του σ. Νίκου Ζαχαριάδη, λέγοντας ότι το Κόμμα πάντα δικαιώνει και το Κόμμα μας τον δικαίωσε.

Στη μνήμη του, η σύντροφός του Θεώνη Αραβαντινού, τα παιδιά του Γεράσιμος, Γιώργος, Σταυρούλα, Βασιλική, τα εγγόνια του Γιάννης Μακρής, Θεώνη και Κατερίνα και το δισεγγονάκι του, που σε λίγες μέρες έρχεται, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Κόσμου - Κουκακίου.

***

φωτο 1

Στη μνήμη της αγαπημένης γυναίκας μου ΛΕΥΚΗΣ ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ που απεβίωσε στις 3-12-2013, που στάθηκε σύντροφος στη ζωή και συναγωνίστρια στους λαϊκούς αγώνες με τόλμη και δύναμη. Προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ - ΚΚΕ Ν. Φιλαδέλφειας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ
Ο σύζυγος Ιωσήφ Λεοντίδης (Φήκος)

Το 40ήμερο Μνημόσυνο γίνεται, σήμερα Κυριακή 12-1-2014, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, που συμπληρώνονται 8 χρόνια που έχει «φύγει» από κοντά μου, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ - ΚΚΕ Ν. Φιλαδέλφειας.

Η μητέρα του Μαίρη

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ, μαχητή του ΔΣΕ προσφέρουμε για την ονομαστική του εορτή και για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

Η σύζυγος Παρθένα Σουργκούνη, οι κόρες Μαρία, Κούλα.

***

φωτο 1

Στις 30 Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ.

Στη μνήμη της, προσφέρουν στην ΚΟΒ Κρήνης - Φοίνικα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ η ξαδέλφη της Θεοδώρα Πίτση και 50 ευρώ η φίλη της Ελένη Παπαδοπούλου.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από Καρτεραί Θεσσαλονίκης που υπήρξε μέλος του ηρωικού ΚΚΕ, στέλεχος του ΕΑΜ και της Εθνικής Αντίστασης και για τη δράση του αυτή φυλακίστηκε και εξορίσθηκε σε Αϊ - Στράτη, Μακρόνησο και Γυάρο, τα παιδιά του Θωμάς και Αννα προσφέρουν στο ΚΚΕ στο οποίο παρέμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης.

***

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, από τα Λιμενάρια της Θάσου, ήταν μέλος του ΚΚΕ και συνδικαλιστικό στέλεχος στους Καπνεργάτες μισοπρολετάριους του νησιού, από το 1920 έως το 1936 που συνελήφθη κατά τη μεταφορά του στην Κομοτηνή.

Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

Ο ανιψιός του, Γιώργος

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ-ΔΗΜΟΣ- ΨΑΡΡΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ-ΔΗΜΟΣ- ΨΑΡΡΑΣ
***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗ από τον Πολύμυλο Κοζάνης και ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από τη Χαραυγή Πειραιά, οι οποίοι μέχρι το τέλος της ζωής τους έμειναν πιστοί στο ΚΚΕ, προσφέρω για την Οικονομική του Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

Παπαδόπουλος Γεώργιος, Μαρία και Φωτεινή

***

φωτο 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΣΜΑ. Για την ονομαστική σου γιορτή, Χρυσούλα μου, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Ο σύζυγος, Βασίλης Κοσμάς

***

φωτο 1

Στη μνήμη του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΤΖΕΒΡΑ, του ακούραστου οπαδού και συνδρομητή του Κόμματος, η γυναίκα του για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρει 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πάνω Πετρούπολης.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΣΒΕΡΚΟΥΛΗ ή Μίμη, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης για ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Ευγενία Σβερκούλη

***

φωτο 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΖΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ και ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και οπαδού του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Ρούλα Λάμπρου - Γιαννούλα

Μαρίνος Γιαννούλας

***

φωτο 1

Στη μνήμη του αδελφού μας ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΟΥΔΗ που «έφυγε» από τη ζωή αταλάντευτος στις αρχές του κομμουνιστικού κινήματος. Εμεινε όρθιος στις δύσκολες ώρες της χούντας παρά τις διώξεις των ΤΕΑ και της χωροφυλακής. Προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 190 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανάκασας.

Τα αδέρφια του Γιώργος, Στέφανος, Χρυσούλα, Χρήστος. Τα ανίψια του Δάφνη Στεφούδη, Δημήτρης Στεφούδης, Μαγαλιάς Μιχάλης.

ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

φωτό 1

Στις 6 Γενάρη συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, ΒΑΣΩΣ ΣΠΑΝΟΥ (Σάλλα), η οποία έμεινε πιστή στην κομμουνιστική ιδεολογία μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη της, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης -Υμηττού, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Η εγγονή της, Μαρίτσα

***

φωτό 1

Για τα 95 χρόνια του ηρωικού μας Κόμματος και στη μνήμη της γυναίκας μου ΘΕΟΔΩΡΑΣ (Λόλας) ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, πιστής και αφοσιωμένης συζύγου που πρόσφερε σε κάθε κάλεσμα του Κόμματός μας μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Παλατιανής Ιλίου, 50 ευρώ.

Μίμης Πουλόπουλος

***

φωτό 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων: ΚΩΣΤΑ ΒΙΔΑΛΗ, ΝΙΚΟΥ ΒΑΒΟΥΔΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.

Επίσης, των γονιών μου, ΑΧΙΛΛΕΑ και ΜΑΡΩΣ, των θείων μου, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, ΑΛΕΚΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΙΩΒ και ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗ και ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ. Των αγαπημένων μας εξαδέλφων: ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΛΕΥΡΙΔΗ, ΤΖΕΝΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΛΕΥΡΙΔΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΛΕΥΡΙΔΗ.

Στην μνήμη όλων των παραπάνω, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή», 100 ευρώ, και στη μνήμη όλων των αγωνιστών της Εθνικής μας Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Σάββας Ζευγαρόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου ΓΣΣ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΝΤΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και διοικητή της Πολιτοφυλακής με έδρα τα Αμπελάκια, έως το 1949. Πέθανε στις 3.9.1995. Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΙΖΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που πιάστηκε από τους φασίστες και εκτελέστηκε στα 1950 στο χωριό Σωτηρίτσα Αγιάς. Καθώς και στη μνήμη του αδελφού μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΡΙΖΑΚΗ που σκοτώθηκε στο ΔΣΕ σε ηλικία 18 χρόνων, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Κων/νου Λάρισας.

Βαγγέλης Παπαναστασίου
Βαγγέλης Παπαναστασίου
Βασιλική Μπαντρά


ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΖΗΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΕΓΚΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΦΑΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΑΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΝΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΑΝΤΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Γρηγόρης Αραβαντινός
Γρηγόρης Αραβαντινός

ΡΙΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΙΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ

Νίκος Βαβούδης
Νίκος Βαβούδης

ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ (Μίμης) ΣΒΕΡΚΟΥΛΗΣ
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ (Μίμης) ΣΒΕΡΚΟΥΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ

ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΑΣΩ ΣΠΑΝΟΥ (ΣΑΛΛΑ)
ΒΑΣΩ ΣΠΑΝΟΥ (ΣΑΛΛΑ)

ΘΕΟΔΩΡΑ(Λόλα) ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ(Λόλα) ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΖΕΒΡΑΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΖΕΒΡΑΣ

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης

ΛΕΥΚΗ ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ
ΛΕΥΚΗ ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΟΥΚΙΣΣΑΣ

ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας
ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ