Τετάρτη 29 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Πρεμιέρα προημιτελικών

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διοργάνωση του Κυπέλλου με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων για την προημιτελική φάση του θεσμού, με τρεις συναντήσεις να διεξάγονται σήμερα και μια άλλη (αυτή της Τούμπας) να γίνεται αύριο. Υπενθυμίζεται ότι τα παιχνίδια είναι διπλά.

Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του πρωτοπόρου της Super League, Oλυμπιακού, που εν μέσω μεταγραφικών εξελίξεων (φυγή Βάις, ο Μήτρογλου οδεύει προς Φούλαμ, ερχομός Μαρκάνο) φιλοξενεί τον Ατρόμητο, που πρόσφατα διέκοψε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα (0-0 στο Περιστέρι).

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους γηπεδούχους να μην είναι πειστικοί αγωνιστικά (παρά τις νίκες) και τους φιλοξενούμενους να κάνουν... περίπατο στη Football League (1oι με 14 βαθμούς διαφορά από τα δεύτερα Χανιά). Σε ρευστό σκηνικό και η συνάντηση στο Ηράκλειο μεταξύ ΟΦΗ και Πανιωνίου, με τους δυο αντιπάλους να έχουν σχεδόν κοινή αγωνιστική εικόνα στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά. ΟΦΗ - Πανιώνιος (16.00 OTE TV 3), Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (18.00 OTE TV 3), Ολυμπιακός - Ατρόμητος (20.00 OTE TV 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ