Πέμπτη 30 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγέλλει το «φύτεμα» εργοδοτικού «αντι-σωματείου»

Την προσπάθεια των εργοδοτών να δημιουργήσουν «αντι-σωματείο», με την επωνυμία «Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής», καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Το εργοδοτικό μόρφωμα δημιουργήθηκε από προϊσταμένους και διευθυντικά στελέχη, με εκβιασμούς και πιέσεις στους εργαζόμενους να γίνουν μέλη του. Οι διαδικασίες - εξπρές ολοκληρώθηκαν με τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή έως Κυριακή.

Το διασπαστικό σωματείο συνδράμει και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής, με το βλέμμα στραμμένο και στις αρχαιρεσίες, καθώς η θητεία της σημερινής Διοίκησης λήγει στις 31 Μάρτη.

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής καταγγέλλει τη μεθόδευση και σημειώνει: «Επειδή το Σωματείο μας έχει πλούσια δράση, αναπτύσσει αγώνες και ανήκει στη δύναμη του ΠΑΜΕ, έχει "μπει στο μάτι" της εργοδοσίας και του συμβιβασμένου συνδικαλισμού. Θέλουν λυμένα τα χέρια, με "ανεξάρτητα", στην πραγματικότητα αταξικά εργοδοτικά σωματεία "σφραγίδες", διαμορφώνοντας συσχετισμούς στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας Δυτικής Αττικής, στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στη ΓΣΕΕ. Για να τα ελέγχει η εργοδοσία και να περνάνε μέτρα εξόντωσης των εργαζομένων χωρίς αντιδράσεις».

Το Σωματείο καλεί τους εργαζομένους να ενισχύσουν τις γραμμές του και να ματαιώσουν τα σχέδια των εργοδοτών και των συνδικαλιστών τους. Να πάρουν μαζικά μέρος στην προγραμματισμένη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 2 Φλεβάρη στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του Σωματείου (Χαριλάου 30, Ελευσίνα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ