Πέμπτη 30 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Με... συνταγή Λαμποράλ ο Ολυμπιακός

H πρώτη από τις δύο ελληνο-ισπανικές μονομαχίες αυτής της βδομάδας στην Ευρωλίγκα διεξάγεται σήμερα με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ τη Μάλαγα (21.00 ΝS) για την 5η αγωνιστική του Ε' ομίλου στο ΤΟΠ-16. Για τον ίδιο όμιλο, αύριο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα.

Κόντρα στην ομάδα που νίκησε δύο φορές στην Α' φάση, αλλά αυτήν τη στιγμή ισοβαθμεί μαζί της στην 4η θέση του ομίλου (με απολογισμό 2 νίκες - 2 ήττες), ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο (μετά τη νίκη επί της Λαμποράλ στην περασμένη αγωνιστική) τη θέση του και φυσικά να αποφύγει περαιτέρω μπλεξίματα.

Για τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης Γιώργο Μπαρτζώκα το παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς αναμένει να δει στο ΣΕΦ μια διαφορετική Μάλαγα από ό,τι στον πρώτο γύρο. Οπως ανέφερε, το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του και χρειάζεται την ανάλογη προσοχή, φέρνοντας ως παράδειγμα την εύκολη νίκη στη Βιτόρια και την αγχωτική έναντι του Ηλυσιακού στη συνέχεια. Ο Ελληνας τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος που τα προβλήματα της ομάδας λύνονται με την αποκατάσταση των τραυματιών (εκτός του Λο έχει όλους τους παίκτες έτοιμους) και την προσαρμογή των νέων αποκτημάτων.

  • Σήμερα θα γίνουν και τα παιχνίδια: Μπάγερν Μονάχου - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.00), Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρ (21.30), Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι (21.45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ