Κυριακή 9 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Σκακιστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι

Τιμήθηκε η 14χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου

Πολλές αξιόλογες σκακιστικές εκδηλώσεις και πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στο Μαρούσι (22 Μάρτη - 6 Απρίλη στο The Mall Athens) με την ονομασία Chessmalle Athens 2014. Στο πλαίσιο των πολλαπλών αυτών εκδηλώσεων θα διεξαχθούν - καθυστερημένα - και τα Ατομικά Πρωταθλήματα Ελλάδας 2013, το 36ο Γυναικών και το 61ο Αντρών.

Επίσης θα διεξαχθούν: α) Οι τελικές φάσεις του 26ου Ατομικού Πρωταθλήματος Μαθητών - Μαθητριών Αττικής 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν προκριθεί από τα Προκριματικά Σχολικά Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής, οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Ελλάδας 2012 και 2013, τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας Ατομικού Σχολικού Αττικής 2013 κ.ά., β) Τα αντίστοιχα Ομαδικά Σχολικά 2014, γ) Το σκακιστικό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα 2014 με τη συμμετοχή από φοιτητές και φοιτήτριες από όλη την Ελλάδα, δ) Τα ατομικά και ομαδικά Πρωταθλήματα Μπλιτς, ε) Τα ατομικά και ομαδικά Ράπιντ Αττικής 2014, στ) Σεμινάρια κατάρτισης, επιμόρφωσης και πιστοποίησης Διαιτητών και Προπονητών - Εκπαιδευτικών Σκακιού της Διεθνούς Σκακιστικής Ομοσπονδίας, ζ) Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως διαλέξεις, αγώνες σιμουλτανέ, καλλιτεχνικό σκάκι κ.ά.

* Επιβραβεύθηκε από τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια <14 Σταυρούλα Τσολακίδου (σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας) με τιμητική πλακέτα. Στη βράβευση της Τσολακίδου παραβρέθηκαν οι αντιπρόεδροι της ΕΣΟ Στάθης Ευσταθόπουλος και Βασίλης Θεοδωρίδης, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΟ Καβάλας, Βασίλης Λιόγκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ