Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στις 7 Φλεβάρη απεργούν οι εκπαιδευτικοί

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος

Απεργούν οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, μέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών των ΕΠΑΛ στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας απαντάμε με ενότητα: Ενιαίος αγώνας εκπαιδευτικών, συνδικάτων, γονιών, μαθητών», τονίζει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, που καλεί σε προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος. Καλεί τους εκπαιδευτικούς να απεργήσουν, να διαδηλώσουν και να διεκδικήσουν:

  • Να μην απολυθεί κανείς! Καμία κινητικότητα - καμιά διαθεσιμότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να γυρίσουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ στα σχολεία τους. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
  • Οχι στον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο, στη λεγόμενη αξιολόγηση. Οχι στο «νέο σχολείο» της ημιμάθειας, της ΕΕ, των επιχειρήσεων και της κινητικότητας εκπαιδευτικών - μαθητών!
  • Να μην περάσει το νομοσχέδιο που τσακίζει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Να καταργηθούν τα χαράτσια στα νοσοκομεία, στις συνταγές, στα φάρμακα. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους.
  • Οχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία. Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας.
  • Ενα γεύμα και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλα τα παιδιά. Δωρεάν μεταφορά. Κανένα παιδί χωρίς φαγητό, ρεύμα και θέρμανση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ