Παρασκευή 7 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και το «στρίβειν» μέσω «δημοκρατίας»

Λένε λοιπόν οι του ΣΥΡΙΖΑ ότι επειδή έχουν άλλες ιδέες θα εφαρμόσουν πολιτική χωρίς λιτότητα. Ομως οι ίδιοι στο πρόγραμμά τους λένε ότι θα βελτιώνουν μισθούς, συντάξεις κλπ, θα εφαρμόζουν «κοινωνική πολιτική», μόνο εφόσον υπάρξει καπιταλιστική ανάπτυξη και ανάλογα με το μέγεθός της!!!

Αρα για να μην υπάρχει λιτότητα πρέπει να προηγηθεί ανάπτυξη! Δηλαδή άνοδος της καπιταλιστικής κερδοφορίας, η οποία όμως για να επιτευχθεί... προϋποθέτει μεταξύ άλλων και λιτότητα! Φαύλος κύκλος...

Για να ξεφύγουν από αυτόν... το «στρίβουν» μέσω «δημοκρατίας». Τι κρύβουν; Οτι οι αποφάσεις των «μη εκλεγμένων θεσμών» της ΕΕ προέρχονται από τις συνθήκες της ΕΕ, που ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε, έχουν εγκριθεί από το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ως το άπαν της δημοκρατίας, αλλά και από τα εθνικά κοινοβούλια. Κοροϊδεύουν λοιπόν όταν λένε ότι η ΕΕ θα γίνει φιλολαϊκή, εφόσον υπάρξουν νέοι εκλεγμένοι θεσμοί. Οι εκλεγμένοι θεσμοί παντού στον καπιταλισμό δουλεύουν ρολόι... για τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Να γιατί λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά με τη γραμμή του το λαό!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ