Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παρεμβάσεις στους ΟΑΕΔ σε Αττική και Νάουσα

Συγκέντρωση από τα ταξικά συνδικάτα στις 6 Μάρτη, στις 10 π.μ. στην Ομόνοια

Από την κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ στο Αιγάλεω
Από την κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ στο Αιγάλεω
Παραστάσεις και εξορμήσεις σε υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ οργάνωσαν για δεύτερη μέρα, χτες, σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές της Αττικής, καλώντας τους ανέργους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα και τις Επιτροπές ανέργων, να διεκδικήσουν μαζί με το ταξικό κίνημα μέτρα για την ουσιαστική προστασία τους. Κινητοποιήσεις έγιναν χτες στα παραρτήματα του ΟΑΕΔ σε Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Καλλιθέα και Περιστέρι.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης που έχουν αποφασίσει σε κοινή σύσκεψη για τα ζητήματα της ανεργίας και των Συλλογικών Συμβάσεων το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής.

Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με συγκέντρωση εργαζομένων και ανέργων στις 6 Μάρτη, στις 10 π.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον ΟΑΕΔ έγινε χτες και στη Νάουσα, από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων, το Σωματείο Εργατών Πριονιστηρίων Νάουσας, το Σωματείο «ΚΛΩΘΩ» και το Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον διευθυντή του Οργανισμού και κατέθεσε τα αιτήματα των σωματείων. Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων καλεί σε 24ωρη απεργία στις 27 Φλεβάρη και παράσταση διαμαρτυρίας στη Νομαρχία για τα ζητήματα του κλάδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ