Σάββατο 22 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνάντηση με τον πρέσβη της Βενεζουέλας

Από την συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας
Από την συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με τον πρέσβη της Βενεζουέλας
Με τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντεζ, συναντήθηκε χτες αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή. Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της ΚΟ στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Γιάννης Δελής, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο πρέσβης της Βενεζουέλας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη χώρα του, η οποία όπως είπε βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος από την πλευρά της ολιγαρχίας, που στηρίζεται και από την Ουάσιγκτον. Γι' αυτό, τόνισε, αυτήν τη στιγμή η Βενεζουέλα χρειάζεται την αλληλεγγύη από τους φίλους της, καθώς η μάχη δε δίνεται μόνο μέσα στη χώρα της Βενεζουέλας αλλά και παγκοσμίως.

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι σταθερά αλληλέγγυο στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας, απέναντι στις απειλές και τις επεμβάσεις από τις ΗΠΑ και άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και ότι θα συμβάλει σε όλα τα επίπεδα για την ανάπτυξη των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας των δύο λαών. Ανέφερε ακόμη ότι το ΚΚΕ κάνει ό,τι μπορεί και μέσω των Μέσων Ενημέρωσης που διαθέτει, για να φτάσει στο λαό της Ελλάδας η πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ζιώγας και ο Γιάννης Δελής, ενημέρωσαν τον πρέσβη της Βενεζουέλας για τη λειτουργία της Περιφέρειας και του Δήμου, που αποτελούν την τοπική έκφραση της κυβερνητικής πολιτικής, καθώς και για τις επιπτώσεις της αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ στον εργαζόμενο λαό της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ