Κυριακή 23 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σήμερα η 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ

Τη 2η Πανελλαδική της Συνδιάσκεψη διοργανώνει σήμερα η ΠΑΣΕΒΕ. Οι εργασίες της ξεκινούν στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας (Σαλαμινίας και Πέτρου Ράλλη). Η εισήγηση και οι χαιρετισμοί που θα απευθύνουν εκπρόσωποι από το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ θα μεταδοθούν ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Ενώσεις και τα Σωματεία που, με αφορμή τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τοπικών Γραμματειών, συζήτησαν με αισιοδοξία και κατέθεσαν τον προβληματισμό και τις σκέψεις τους για τα επόμενα βήματα του αγώνα τους:

«Από την Κρήτη και τη Θράκη, μέχρι την Ικαρία και την ταλαιπωρημένη Κεφαλονιά, όλο και περισσότεροι αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι, από όλους τους κλάδους δένουν την ατομική τους υπόθεση με τον συλλογικό αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ, ενάντια στα μονοπώλια και τη βαρβαρότητα. Παρότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε, τίποτα δεν μπορεί να κρύψει ότι η αρχή έχει γίνει.

Στις δεκάδες συσκέψεις που έγιναν παραβρέθηκαν εργαζόμενοι από χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, αλλά και φτωχοί αγρότες, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η δική μας συμμαχία είναι η μόνη λύση για την ανατροπή μιας πολιτικής που μας οδηγεί στην ανεργία, στον αφανισμό και τη φτώχεια.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, οι προσδοκίες μας ότι τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την ιδρυτική 1η Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ, το Μάρτη του 2010, έχει συσσωρευτεί πλούσια πείρα για να μπορούμε από καλύτερη θέση να σχεδιάσουμε τα παραπέρα βήματά μας, να αναπτύξουμε αιτήματα και στόχους πάλης, να βελτιώσουμε την παρέμβασή μας στους αυτοαπασχολούμενους και να ενισχύσουμε ακόμα παραπέρα την αγωνιστική και αντιμονοπωλιακή γραμμή πάλης του συνδικαλιστικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ