Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδήλωση για την ΕΠΟΝ στη Λάρισα

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση
Εκδήλωση για την ΕΠΟΝ οργάνωσαν, προχτές βράδυ, στο «Χατζηγιάννειο», οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΣΔΕ. Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην ΕΠΟΝ από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ, μουσικό πρόγραμμα και αντάρτικα τραγούδια από τη χορωδία του παραρτήματος Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στην ομιλία του, ο Χρήστος Κουβέλας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, ανάμεσα στα άλλα, σημείωσε: «Στις γραμμές της η ΕΠΟΝ συγκέντρωσε τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής νεολαίας, διαπαιδαγώγησε με τις αξίες του αγώνα, της αυτοθυσίας και της αυταπάρνησης, χιλιάδες νέους και νέες. Η δράση της ξεδιπλώθηκε σε όλα τα μέτωπα, στη μόρφωση, στο πεδίο της μάχης μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ, στον Πολιτισμό, στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στην ανοικοδόμηση (...)

Χρέος μας για να τιμήσουμε τις θυσίες των ηρώων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα είναι να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, φτάνοντας στην τελική νίκη, την οικοδόμηση του σοσιαλισμού στη χώρα μας, οικοδομώντας την πιο πλατιά συμμαχία των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν αντικειμενικό συμφέρον για το τσάκισμα του καπιταλισμού, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την έξοδο από την ΕΕ, τη λαϊκή εξουσία.


Να γιατί, δε χωρά η ΕΠΟΝ στην καπηλεία του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του Σχεδίου Β, και καθενός που παίρνει την παρέα του και φτιάχνει ένα λεγόμενο "αντιμνημονιακό - πατριωτικό" κόμμα. Πρόκειται για δυνάμεις επικίνδυνες, εντός των τειχών, συστημικές, που δεν τολμούν να αμφισβητήσουν τα ιερά και τα όσια του καπιταλισμού, την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ