Τετάρτη 5 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργία χτες και σήμερα στην «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ»

Σαρανταοχτάωρη απεργία για χτες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας για τους εργαζόμενους της εταιρείας «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ», που εργάζονται στα δίκτυα της ΔΕΗ και της θυγατρικής της ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές Αθήνας και Πειραιά.

Σύμφωνα με το Σωματείο, η απεργία αποφασίστηκε γιατί η καθυστέρηση δεδουλευμένων είναι πάγιο φαινόμενο, η εργοδοσία επανειλημμένως έχει αθετήσει τις υποσχέσεις της για επίλυση του ζητήματος, τρομοκρατεί και απειλεί εργαζόμενους όταν ζητούν το αυτονόητο, να πληρωθούν αυτά για τα οποία έχουν δουλέψει.

Το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας απαιτεί, μεταξύ άλλων: Να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα του 2013. Τα δεδουλευμένα κάθε μήνα να πληρώνονται στην ώρα τους, από δω και στο εξής. Να υπάρχει κατάσταση με καταγεγραμμένα τι έχει δουλέψει ο κάθε εργαζόμενος (μεροκάματα, υπερωρίες, Σαββατοκύριακα). Να προσδιοριστεί ημερομηνία που θα γίνεται η πληρωμή κάθε μήνα. Να ισχύσουν όλες οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι εργολάβοι με την ΔΕΗ. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ