Παρασκευή 7 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε ρυθμούς Κροατίας η εθνική ανδρών

Δεκαεννιά πολίστες κάλεσε ο Σάκης Κεχαγιάς για την αναμέτρηση με τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία την Τρίτη (11/3) στην Πάτρα για το World League. Καινούργιο πρόσωπο στην αποστολή αποτελεί ο Μάριος Χατζηγούλας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν απ' τον Ελληνα τεχνικό είναι: Κώστας Γαλανίδης, Κυριάκος Ποντικέας, Αγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Αλέξανδρος Γούνας, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Πρέκας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γούβης, Κώστας Τσαλκάνης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μάριος Χατζηγούλας (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ). Η προετοιμασία των διεθνών θα ξεκινήσει το Σάββατο (8/3, 13.00) στο «Παπαστράτειο». Ενα 24ωρο αργότερα, ο Κεχαγιάς θα «κόψει» τέσσερις και την παραμονή του αγώνα θα ανακοινώσει τη 13άδα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Ελλάδα είχε σημειώσει σπουδαία νίκη στο Ζάγκρεμπ, νικώντας τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου με 12-11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ