Σάββατο 15 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιλαϊκές πλάτες

«Η τρόικα και το μνημόνιο βρίσκονται στη θέση του κατηγορούμενου»... «Η κυβέρνηση έχει μείνει μόνη της να υπερασπίζεται το μνημόνιο»... «Η Ευρωβουλή καταλήγει σε πόρισμα - κόλαφο για την τρόικα και τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής»! Αυτά έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που θα έλεγχε το ρόλο της τρόικας, βάζοντας πλάτες για ευνόητους λόγους σε μια διαδικασία που αντανακλούσε ενδοαστικές διαμάχες.

Οταν φάνηκε ότι ο θησαυρός ήταν άνθρακες, τα «έστριψε», όπως συνηθίζει. Ετσι ο ευρωβουλευτής του Νίκος Χουντής δηλώνει: «Οι λαοί της Ευρώπης με την ψήφο τους τον Μάιο θα αποδοκιμάσουν τις δυνάμεις που σήμερα, μέσω της Εκθεσης, νομιμοποιούν την Τρόικα και δικαιολογούν τις πολιτικές της. Θα αποδοκιμάσουν εκείνες τις δυνάμεις που ενσωμάτωσαν τις μνημονιακές και τροϊκανές πολιτικές μέσα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί ψευδαισθήσεις στο λαό για την ΕΕ, που δεν την αφήνουν τάχα να αγιάσει οι μνημονιακοί... Λες και το μνημόνιο δεν είναι κομμάτι της στρατηγικής της... Ε, μισές δουλειές θα κάνουν οι λαοί της Ευρώπης αν η αποδοκιμασία τους δεν συμπεριλάβει και τις δυνάμεις της ευρωαριστεράς, που τους φλομώνει στο ψέμα για την ΕΕ, παίζοντας και το πιο βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ