Κυριακή 23 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, άξια δοκιμασμένου στις πιο διαφορετικές και δύσκολες συνθήκες της ταξικής πάλης, προσφέρω στο Κόμμα μας 150 ευρώ και εκφράζω θερμή αγωνιστική συμπαράσταση στην κομμουνίστρια γυναίκα του, στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ελένη Μπέλλου

* Στη μνήμη του ακριβού μας συντρόφου, του σεμνού λαϊκού αγωνιστή, του Επαναστάτη Κομμουνιστή ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης απ' τα δεσμά της, στην υπόθεση του Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, 700 ευρώ.

Σύντροφέ μας Ερρίκο,

Η συνολική στάση ζωής σου, αποτελεί πραγματικό παράδειγμα για μας. Μας διαπαιδαγωγεί, μας δείχνει τον δρόμο για να ανταποκριθούμε στα σύνθετα καθήκοντα του Κομμουνιστή. Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μας σύντροφε! Οι ζευγάδες φεύγουν, αλλά η σπορά μένει!

ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας

* Στις 11-3-2014 μας αποχαιρέτησε για πάντα, ο σύντροφος και φίλος μας ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο σεμνός και αγαπημένος σύντροφος της Καλλιθέας. Ηταν ο ζωντανός θρύλος της περιοχής. Η δράση του στην κατοχή, η ηρωική του στάση στα δικαστήρια, το προσωπικό του παράδειγμα σ' όλη του τη ζωή, το ότι δεν μιλούσε καθόλου για τον εαυτό του, αλλά μας διαπαιδαγωγούσε πως το ΕΜΕΙΣ είναι παραπάνω από το ΕΓΩ, η σημαντική του βοήθεια και η προσήλωσή του στα ιδανικά του Κόμματος, είναι κάποια στοιχεία από την αταλάντευτη ζωή του.

Σαν ελάχιστο φόρο τιμής και αντί στεφάνου, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας. Τα συλλυπητήριά μας στα παιδιά του, στις νύφες και στον γαμπρό του, στα εγγόνια του και στην αγαπημένη του συντρόφισσα Αρετή!

Οικογένεια Αθανασάκη (Δημήτρης-Ευδοκία-Γιάννης)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση:

Αλέξης Ματής - 6976087420


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ