Τρίτη 25 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΑΙΓΑΛΕΩ
Ενα «βήμα μπροστά», με το ΚΚΕ ισχυρό στους αγώνες και την κάλπη

Παρουσίαση των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αιγάλεω

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση
Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο δήμο του Αιγάλεω παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής, σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών. Ανοίγοντας την παρουσίαση, ο Βασίλης Βούλγαρης, γραμματέας της ΚΟ Αιγάλεω, τόνισε ότι οι υποψήφιοι είναι εργατοϋπάλληλοι, εργάτες, επαγγελματοβιοτέχνες, άνεργοι, γυναίκες, νέοι άνθρωποι που αναδείχτηκαν μέσα από τους λαϊκούς αγώνες. Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου, καθώς μεγάλο μέρος του αποτελείται από νέους.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βιβή Δάγκα. Ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε ότι σε λίγες μέρες έχουμε μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα εκφραστεί σε τρεις κάλπες. Οπως είπε, «οι εργατογειτονιές του Αιγάλεω μπορούν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα, με κριτήριο τη σκληρή πραγματικότητα που ζουν, συνέπεια της πολιτικής που έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της ΕΕ, τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων». Συμπλήρωσε πως αυτή την πολιτική υλοποίησαν κατά γράμμα όλοι οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, σε μεγάλη γκάμα αρμοδιοτήτων που έχουν οι δήμοι ως το τοπικό κράτος σε κρίσιμους τομείς και υπηρεσίες.

Η Βιβή Δάγκα
Η Βιβή Δάγκα
Και αναφέρθηκε και στο πρόσφατο παράδειγμα στο Δημοτικό Συμβούλιο που όλοι μαζί, πλην των Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πήραν απόφαση να παραιτηθεί ο Δήμος Αιγάλεω από το πρόγραμμα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού για τα έτη 2012-2013. Τη στιγμή μάλιστα, όπως τόνισε, που η ανεργία στις γειτονιές μας τσακίζει κόκαλα, ξεπερνώντας το 40%.

Η Β. Δάγκα επισήμανε ότι στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ βρίσκονται άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, που ξεχωρίζουν για την προσφορά τους σε κάθε αγώνα του λαού μας, για τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας και των παιδιών της. Δεν είναι άνθρωποι της βιτρίνας και ρεκλάμας, δήθεν ανεξάρτητοι και αχρωμάτιστοι, μασκοφόροι, γιατί το ΚΚΕ μιλάει καθαρά και σταράτα και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω κάλεσε, κλείνοντας, τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους αυτοπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τα νέα ζευγάρια, τους νέους, να κάνουν ένα «βήμα μπροστά», με το ΚΚΕ ισχυρό στους αγώνες και στην κάλπη. Να κάνουν κριτήριο ψήφου ποια φωνή δυναμώνει την πάλη του λαού. Να δείξουν ότι δεν εγκλωβίζονται στο «σκυλοκαυγά» του νέου δίπολου ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, στο ρεαλισμό της υποταγής, της μοιρολατρίας, του μονόδρομου, στο ρεαλισμό να ζούμε με 400 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ