Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Αντίο από Αρη... αγωνία για υπόλοιπους

Ο οριστικός υποβιβασμός του Αρη στη Football League (αρχικά τουλάχιστον) αφού η νέα ήττα από τον Εργοτέλη εξανέμισε και τις μαθηματικές ελπίδες που είχε, καθώς και η διατήρηση του ρευστού σκηνικού όσον αφορά τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, που καίγονται για το ίδιο ζήτημα, ήταν το χαρακτηριστικό της χτεσινής εμβόλιμης 31ης αγωνιστικής στη Super League. Μάλιστα, εξαιτίας των λεπτών ισορροπιών που υπάρχουν στην ουρά της βαθμολογίας είναι ορατό το ενδεχόμενο πλέον αγώνων μπαράζ εξαιτίας ισοβαθμιών που ενδεχομένως προκύψουν. Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής θεωρούνται η Βέροια και ο Πλατανιάς αφού μετά τις νίκες τους επί Ξάνθης και Λεβαδειακού αντίστοιχα κράτησαν ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή συνεχίζοντας να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.

Στα ψηλά σκαλοπάτια, ξεχωρίζει η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής, που φέρνει τους «πράσινους» στη δεύτερη θέση σφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή πορεία που έκαναν στον δεύτερο γύρο όταν και ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους. Σπουδαία επιτυχία κυρίως για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ενώ ο Ατρόμητος στραβοπάτησε στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Βέροια - Ξάνθη 3-2, Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-0, Αρης - Εργοτέλης 0-2, ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0, Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1, Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 2-1, Παναθηναϊκός - Καλλονή 3-0.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 80, Ατρόμητος 62, ΠΑΟΚ (30 αγών.) 62, Παναθηναϊκός 62, Αστέρας Τρίπολης 57, ΟΦΗ 41, Πανθρακικός (30 αγών.) 40, Παναιτωλικός 38, Εργοτέλης 38, Καλλονή 36, Λεβαδειακός 36, ΠΑΣ Γιάννινα (30 αγών.) 36, Ξάνθη 35, Πανιώνιος 35, Βέροια 31, Πλατανιάς 31, Απόλλων (30 αγών.) 29, Αρης 20.

Στη Ριζούπολη το ενδιαφέρον

Στη Ριζούπολη και στον αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ (19.30 NS1) συγκεντρώνεται σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα δυο παιχνίδια που θα κλείσουν την αυλαία της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη ώστε να μείνει ξανά μόνος στο δεύτερο σκαλοπάτι (μετά το στραβοπάτημα του Ατρομήτου). Στον άλλο αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό (17.15 ΝS1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ