Σάββατο 29 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Κόντρα κορυφής στο πόλο

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων της βαθμολογίας ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Κυριακή, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Τα παιχνίδια: (Πειραιά 17.00) Εθνικός - Γλυφάδα, (Ποσειδώνιο 17.00) ΠΑΟΚ - Π. Φάληρο, (Ιλίσιο 17.00) Παναθηναϊκός - Κέρκυρα, (ΤΕΙ Λαμίας 17.00) Νηρέας Λαμίας - Πανιώνιος. ΚΥΡΙΑΚΗ : (Λαιμού 17.00 ΟΤΕ SPORTS) Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός.

  • H αδυναμία, λόγω εξόδων, του Αργοστολίου να μεταβεί στη Χίο για τον χτεσινό αγώνα, ο οποίος επρόκειτο να ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής, έδωσε το παιχνίδι στους Χιώτες στα χαρτιά με σκορ 5-0 ύστερα από σχετική απόφαση των διαιτητών της συνάντησης που βρέθηκαν κανονικά στο χώρο. Από την ομάδα του Αργοστολίου, που έχει ήδη υποβιβαστεί, αφαιρέθηκε και ένας βαθμός.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την 3η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN'S CHALLENGE TROPHY» πέτυχε η Ελλάδα, επικρατώντας 27-20 της Μολδαβίας, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο. Η Εθνική ομάδα έτσι προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη στα ημιτελικά της διοργάνωσης και σήμερα θα αντιμετωπίσει τον 2ο του 2ου ομίλου, που θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Ισραήλ (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ