Τετάρτη 2 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΚΥΠΕΛΛΟ
Πράξη πρώτη για Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ

Ο φετινός πρωταθλητής Ολυμπιακός και ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ τα λένε σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης (19.00 ΟΤΕ TV) στο πρώτο μέρος της μεταξύ τους μονομαχίας για τον ημιτελικό στο Κύπελλο. Ο επαναληπτικός θα γίνει στην Τούμπα στις 16 Απρίλη (τότε θα γίνει και ο επαναληπτικός Παναθηναϊκού-ΟΦΗ στο Απ. Νικολαϊδης).

Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη μαθηματική στέψη ως πρωταθλητές της φετινής περιόδου, επικεντρώνονται πλέον στην πραγματοποίηση του ντάμπλ, ψάχνοντας κόντρα στον ΠΑΟΚ να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση αλλά και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις (μετά την αγωνιστική κάμψη των τελευταίων εβδομάδων). Φουστέρ και Σαβιόλα προπονήθηκαν κανονικά, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που ένιωθαν και τέθηκαν στη διάθεση του Μίτσελ.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί πρώτιστο στόχο για τον ΠΑΟΚ που θέλει να επιστρέψει σε ανάλογες διακρίσεις έπειτα από 11 χρόνια (τελευταίος τίτλος το 2003). Σήμερα στοχεύει στην απόκτηση των προϋποθέσεων ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της έδρας του. Στην αποστολή ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, επέλεξε το νεαρό Κουλούρ, ενώ άφησε εκτός τους Μαντούρο και Μάρτενς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ