Κυριακή 13 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΟΥΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
φωτό 1

Πέρασε ένας μήνας που δεν είναι μαζί μας ο σύντροφος, πατέρας, παππούς, ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Αγωνιστής, επαναστάτης κομμουνιστής, πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ επί 71 χρόνια για το δίκιο της εργατικής τάξης, του Λαού, για το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό.

Στην μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 1000 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

Η οικογένειά του

* Στη μνήμη του ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, αντί στεφάνου, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μίνα Κουσαθανά

* Φίλοι και σύντροφοι από την ΚΟΒ Τζιτζιφιών, στη μνήμη του συντρόφου ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» πρόσφατα, αντί στεφανιού, προσφέρουν 150 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΟΥ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 3 χρόνια, η σύζυγος, η κόρη και ο εγγονός του προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΟΥΡΛΗ, και για τις εκλογικές μάχες του Κόμματος (Δημοτικές - Περιφερειακές και Ευρωεκλογές), προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου. Θα τον θυμούμαστε πάντα.

Η σύζυγός του Μπουρλή - Παπανικολάου Κωνσταντινιά (Ντίνα) και η οικογένειά του

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΗΛΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, από τη Νάουσα, που πέθανε στις 4.1.2014, πιστού αγωνιστή ως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

ΡΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΡΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Τα παιδιά του Γιώργος - Νέλη, Μαριάνθη - Γιώργος,

τα εγγόνια του, Σταματούλα - Αλεξάνδρα

***

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΑΣΑΝΑ, η σύζυγος και ο γαμπρός του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ προσφέρω στην ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ, για την εκλογική μάχη, το ποσό των 500 ευρώ.

Η σύζυγός του, Βασιλική Μενιδιάτη

***

Τιμή και δόξα στους ηρωικούς ΕΛΑΣίτες που, στις 13 - 14 Απρίλη 1943, στο σιδηροδρομικό σταθμό Αμφίκλειας Φθιώτιδας, εξουδετέρωσαν τη γερμανική φρουρά, ανατίναξαν το μηχανοστάσιο, κατέστρεψαν τις μηχανές των τρένων και κατέστρεψαν τις σιδηρογραμμές, τις μεταξύ των σταθμών Αμφίκλειας και Κάτω Τιθορέας. Ιδια τιμή ανήκει και στους 11 άμαχους Δαδιώτες (Αμφίκλεια) που εκτέλεσαν σε αντίποινα οι δυνάμεις κατοχής.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Γεωργία Ι. Γκρινιάτσου

***

φωτό 1

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος αδερφός και θείος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, ορθοπεδικός ιατρός του ΙΚΑ Πτολεμαΐδος. Γεννήθηκε το 1941 στο χωριό Αγιος Χριστόφορος Κοζάνης από γονείς - αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και μαχητές του ΔΣΕ. Από μικρό παιδί μπήκε στη βιοπάλη για να βοηθήσει την πολύτεκνη οικογένειά του. Το 1949 βρέθηκε στην πόλη Πάντσεβο της Γιουγκοσλαβίας, όπου πήγε στο σχολείο, φτάνοντας μέχρι το Γυμνάσιο. Το 1955 «έφυγε» με τους γονείς του για την Τασκένδη. Το 1956 - '60 αποφοίτησε από την τεχνικο-επαγγελματική σχολή του Τσιρτσίκ, ενώ παράλληλα με το απολυτήριο του δεκατάξιου απέκτησε και την ειδικότητα του επιπλοποιού. Το 1961 έδωσε εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της πόλης Βορονέζ, από όπου αποφοίτησε ως χειρουργός ορθοπεδικός. Το 1967 παντρεύτηκε τη συνάδελφό του Βαλεντίνη, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αντρέα και την Ελένη, οι οποίοι ακολούθησαν τα χνάρια των γονέων τους και σήμερα εργάζονται ως ιατροί στην πατρίδα μας. Το 1969 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε σε νοσοκομεία της πόλης. Υπήρξε δραστήριος επιστήμονας, δημοσιεύοντας άρθρα στον τοπικό Τύπο και συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια. Επαναπατρίσθηκε το 1991. Μετά τον επαναπατρισμό του, εργάστηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λαρίσης και αργότερα στο ΙΚΑ Πτολεμαΐδας. Πέθανε στις 18 Μάρτη του 2004.

ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Νικολάου
ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Νικολάου
Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στον «Ρ», ο αδερφός του Βασίλης, η νύφη του Παναγιώτα και τα ανίψια του Μαργαρίτα και Παναγιώτης.

***

φωτό 1

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μου αδελφής ΖΑΝΕΤΑΣ ΡΑΜΜΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Η αδελφή της, Μίνα Κουσαθανά

* Στη μνήμη της συζύγου μου ΖΑΝΕΤΑΣ ΡΑΜΜΟΥ προσφέρω 27 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Νίκος Ράμμου

***

φωτό 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ - ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ανυποχώρητης κομμουνίστριας, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθώς και του συντρόφου μου στον αγώνα και τη ζωή, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ όπου αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας Θεσ/νίκης.

Χρήστος Δίγκογλου

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών τους ΜΑΡΙΑΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε στις 22.3.2014, και ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε στις 24.5.2002, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, τα παιδιά τους Θεόδωρος και Παρέσσα προσφέρουν 50 ευρώ στην ΚΟΒ Μ. Στέρνας.

***

φωτό 2

Στις 29 Μάρτη 2014 «έφυγε» από κοντά μας ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρυσοστόμου. Γεννήθηκε στα 1926 στο Μαγγανίτη Ικαρίας. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, σύντροφος πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, ναυτεργάτης εκείνη την ταραγμένη εποχή. Μετά τον Εμφύλιο, το 1949, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη (ΕΣΣΔ). Εκεί παντρεύτηκε την συναγωνίστριά του ΜΑΝΩΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (Μπλέτα), μαχήτρια του ΔΣΕ από το Ομόλιο Λάρισας, η οποία απεβίωσε στις 25 Μάρτη 2012.

Στη μνήμη του πατέρα και της μητέρας μας, παππού και γιαγιάς, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευγενίας Χαραυγής και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Τα παιδιά: Ιωάννα, Μαρία, Ελένη

οι γαμπροί, τα εγγόνια και τα δισέγγονα

***

Φωτο 1

Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, η Δέσποινα Κεμερίδου, αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

***

Στη μνήμη της φίλης μου ΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και των φίλων μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΞΥΝΟΥ, που «έφυγαν» απρόσμενα από κοντά μας, σαν ελάχιστο δείγμα αγάπης προσφέρω 100 στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Α' Αργους.

Νότα Δ. Γερούλη

***

φωτό 1

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Νικολάου ΝΤΑΒΟΣ γεννήθηκε στο χωριό Ροβιάτα Ηλείας το 1913. Στα μαθητικά χρόνια του γνώρισε τον Νίκο Μπελογιάννη, έγιναν φίλοι και πέρασαν μαζί στις γραμμές της ΟΚΝΕ. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές του, πέρασε στη Νομική Αθήνας. Από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου μαζί με τον Μπελογιάννη, τον Ραμπαβίλα και άλλους συμμαθητές τους, οργάνωσαν την πρώτη μαθητική απεργία στην Αμαλιάδα για την Παιδεία. Παράλληλα, η δράση τους απλώθηκε στο συνδικαλισμό και στους συνεταιρισμούς. Ηδη, τώρα, έχουν γίνει μέλη του ΚΚΕ. Ο Γιάννης Ντάβος και ο Νίκος Μπελογιάννης, το 1936, συλλαμβάνονται στην Αμαλιάδα και, τελικά, τους κλείνουν στις φυλακές Μαργαρίτη στην Πάτρα. Στις φυλακές της Πάτρας κρατήθηκαν, μαζί, περίπου 2 χρόνια. Ο Ντάβος μεταφέρθηκε στις φυλακές Αβέρωφ, μετά Κεφαλονιά, Ακροναυπλία κ.λπ. Το Φλεβάρη του 1944, από τη Νιο δραπετεύει μαζί με άλλους 50 εξόριστους με ένα καΐκι και, λόγω κακοκαιρίας, κατέφυγαν σε ένα νησί, όπου τους συνέλαβαν οι χωροφύλακες και βρέθηκαν στο Χαϊδάρι. Εκεί, τον Απρίλη του 1944, ένα πρωινό φώναξαν τα ονόματα 50 κρατουμένων για εκτέλεση. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο Ντάβος. Και συνέβη το εξής: Στο άκουσμα του ονόματος Ντάβος βγήκε κάποιος άλλος. Ο Γιάννης Ντάβος φωνάζει: Σύντροφε, εμένα φώναξε. Και τον πήραν. Ηταν Κυριακή των Βαΐων, 8 Απρίλη 1944. Τους οδήγησαν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και τους εκτέλεσαν, ενώ οι αγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Υμνο και φώναζαν «Ζήτω το ΚΚΕ».

ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στη μνήμη του αδελφού μου και των 49 συντρόφων του, προσφέρω για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ο αδερφός του, Διονύσιος Ντάβος

***

φωτό 1

Στις 15 Απρίλη συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 98 χρόνων ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, κομμουνιστής υπέρμαχος ως την τελευταία του πνοή των ιδεωδών του Κόμματός μας, ΗΛΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ. Μόλις 20 μέρες πριν φύγει από τη ζωή, στις 25 Μάρτη, καταθέτοντας όπως κάθε χρόνο το στεφάνι της Εθνικής Αντίστασης στο ορεινό κι εγκαταλελειμμένο χωριό της Λακωνίας, Λογκανίκο, προέτρεψε, καταχειροκροτούμενος από όλους τους συγχωριανούς του, να είναι μεταξύ τους ενωμένοι, αλληλέγγυοι και να αγωνίζονται για να ανατρέψουν την πολιτική της λαίλαπας που σφαγιάζει κατακτήσεις και δικαιώματα και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον. Μαχητής της ζωής και του αγώνα, πήρε μέρος στην Αντίσταση, πρωτοστάτησε στην οργάνωση του ΕΑΜ Βορείων Δήμων Λακωνίας και για τη δράση του φυλακίστηκε και εξορίστηκε σε Μακρόνησο, Αη - Στράτη, Ικαρία και Γιούρα.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, ο ανιψιός του Ηλίας Κων. Παπαδόγιαννης προσφέρει 250 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 50 ευρώ στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, τον καθημερινό του σύντροφο.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδελφής ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Γεωργίου, που έφυγε από τη ζωή στις 29.11.2013, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ που πάντα αγαπούσε, υποστήριζε και ψήφιζε, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

Νίκη Τσακελίδου, Κολωνία

***

φωτό 1

Στις 3.4.2012 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας κόρη ΜΕΡΣΙΝΗ ΚΙΖΙΛΗ (Νούλα) σε ηλικία, μόλις, 38 ετών, αφήνοντας πίσω της πόνο και δάκρυα. Μέχρι το τέλος της ζωής της έμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ (ΣΑΒΒΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ (ΣΑΒΒΙΔΟΥ
Οι γονείς της, Μανόλης και Μαρία Κιζίλη, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης Ευόσμου για την ενίσχυση του εκλογικού αγώνα.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας θείου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΛΗΜΗΤΣΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε, αντί για στεφάνι, 150 ευρώ στο ΚΚΕ, για εκλογική ενίσχυση.

Μαίρη και Μιχάλης Μυστακίδης

***

φωτό 1

Στις 22 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του και συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πανοράματος Χορτιάτη.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΣΚΑΡΗ, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, στα 89 του χρόνια, οι φιλοξενούμενοι στο «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ» πρόσφεραν στο Ιδρυμα το ποσό των 100 ευρώ. Ο αξέχαστος σύντροφός μας πήρε μέρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο στα βουνά της Αλβανίας. Από τους πρώτους εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΑΜ, κρατώντας ψηλά τη σημαία του. Εντάχθηκε και πολέμησε μέσα από τις γραμμές του τρίτου τάγματος Εύβοιας της ΙΙ Μεραρχίας του ΕΛΑΣ. Συμμετείχε στη μάχη της Λαμπούσας, όπου ο ΕΛΑΣ αιχμαλώτισε, τελικά, 110 Ιταλούς, Γερμανούς και ταγματασφαλίτες. Σε αυτήν τη μάχη ο Σπύρος Κάσκαρης τραυματίστηκε. Σε δύο μόλις μήνες, βρίσκεται πάλι με το τμήμα του στις συγκρούσεις του Δεκέμβρη στην Αθήνα. Ηταν μπροστά, επίσης, στη μάχη του Κεφαλαρίου Κηφισιάς όπου ο ηρωικός ΕΛΑΣ αιχμαλώτισε 550 αξιωματικούς και οπλίτες της αεροπορίας και τον ταξίαρχό τους. Ο Σπύρος συνέχισε τον αγώνα μετά την απελευθέρωση στο Περιστέρι, παίρνοντας μέρος σε κάθε προσκλητήριο αγωνιστικής κομμουνιστικής δράσης. Μεταφέρθηκε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και πέρασε σ' αυτό τα 3,5 τελευταία χρόνια της ζωής του. Ολοι τον θυμούνται για το ήθος και την ευγένειά του, την αφοσίωσή του στο λαό και το Κόμμα μας.

ΚΟΪΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΪΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
***

φωτό 3

Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη, 100 ευρώ, στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών:

ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΚΟΪΝΗ, ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΙΝΙΕΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΝΙΕΡΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.


Σωτήρης Μπουρλής
Σωτήρης Μπουρλής

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΟΥΣΑΛΙΔΗΣ

ΖΑΝΕΤΤΑ ΡΑΜΜΟΥ
ΖΑΝΕΤΤΑ ΡΑΜΜΟΥ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου
ΝΤΑΒΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (Μπλέτα), μαχήτρια ΔΣΕ από Ομόλιο Λάρισας
ΜΑΝΩΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (Μπλέτα), μαχήτρια ΔΣΕ από Ομόλιο Λάρισας

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, πολ. πρόσφυγας από Ικαρία
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, πολ. πρόσφυγας από Ικαρία

ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς
ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΣΚΑΡΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΣΚΑΡΗΣ

ΚΙΖΙΛΗ ΜΕΡΣΙΝΗ (Νούλα), οι γονείς της Μαρία και Μανόλης
ΚΙΖΙΛΗ ΜΕΡΣΙΝΗ (Νούλα), οι γονείς της Μαρία και Μανόλης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ