Τετάρτη 16 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Στις 28 Μάη οι πανελλαδικές εξετάσεις

Ανακοινώθηκε χτες από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων, που για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδας Β') θα ξεκινήσουν στις 28 Μάη. Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΕΠΑΛ (ομάδας Α') θα αρχίσουν μία μέρα αργότερα, ενώ οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Ιούνη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για τη Γ΄ τάξη των γενικών λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Ιούνη και οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ σε επίπεδο σχολικής μονάδας την Παρασκευή 20 Ιούνη με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων και της ομάδας Β' των ΕΠΑΛ έχει ως εξής:

- Τετάρτη 28 Μάη: Νεοελληνική Γλώσσα Γενικής Παιδείας.

- Παρασκευή 30 Μάη: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία Γενικής Παιδείας.

- Δευτέρα 2 Ιούνη: Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής.

- Τετάρτη 4 Ιούνη: Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Βιολογία Θετικής, Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

- Παρασκευή 6 Ιούνη: Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, Χημεία Θετικής, Ηλεκτρολογία Τεχνολογικής (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Τεχνολογικής (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

- Τρίτη 10 Ιούνη: Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής.

- Πέμπτη 12 Ιούνη: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ