Πέμπτη 24 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ

Στη απεργία της Πρωτομαγιάς και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα καλεί η ΠΑΣΕΒΕ. Στην ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αυτοαπασχολούμενοι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές, δεν είμαστε μόνοι μας. Μαζί μας είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες και νεολαία. Ολοι όσοι υποφέρουν από τη δίψα των μονοπωλίων για κέρδη είναι σύμμαχοί μας. Είμαστε με αυτούς που παράγουν τον πλούτο αυτού του τόπου και όχι με αυτούς που τον κλέβουν. Στο δίλημμα, λοιπόν, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι απαντάμε: Πάμε με το λαό που αγωνίζεται, έχοντας το κεφάλι ψηλά, και όχι με το κεφάλαιο, σκυφτοί κι εξαθλιωμένοι! Ενδιάμεσος δρόμος δεν υπάρχει.

Γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη του συνδικαλιστικού κινήματος σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Ν' απαλλαγούμε από τις συμβιβασμένες ηγεσίες, να επιβάλουμε τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο, τον άλλο δρόμο ανάπτυξης με το λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει. Να ανασυγκροτήσουμε το κίνημα σε κάθε κλάδο και σε κάθε γειτονιά. Να δυναμώσουμε την ΠΑΣΕΒΕ. Συμμετέχουμε μαζικά στον εορτασμό της 1ης Μάη, με το ΠΑΜΕ. Κρατάμε ζωντανά τα οράματα και τους αγώνες της εργατικής τάξης, γιατί, όταν ο λαός θέλει, μπορεί. Στην Αθήνα, η προσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κάνιγγος, στις 9.30 το πρωί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ