Πέμπτη 24 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Βήμα τίτλου για Ολυμπιακό στις γυναίκες

Σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην Α1 γυναικών πήρε από χτες ο Ολυμπιακός που, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών υπερίσχυσε της ΑΕΚ με 3 - 0 (17 - 25, 17 - 25, 20 - 25) στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας. Ετσι οι «ερυθρόλευκες», που προηγούνται πλέον με 2-1 νίκες, έχουν την τύχη στα χέρια τους στον επόμενο αγώνα στην έδρα τους, όπου με νίκη στέφονται πρωταθλήτριες. Αντίθετα, η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ουσιαστικά χρειάζεται δύο νίκες: μία για να ισοφαρίσει και να γυρίσει τη σειρά ξανά στην έδρα και μία στο τελευταίο παιχνίδι, προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα.

Α1 ανδρών: Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Εκμεταλλευόμενος τη δύναμη της έδρας, για μια ακόμη φορά, ο Ολυμπιακός έγινε ο δεύτερος φιναλίστ του φετινού τελικού της Α1 ανδρών, επικρατώντας στον 5ο αγώνα της σειράς για τα ημιτελικά του Φοίνικα Σύρου με 3 - 1 (22 - 25, 25 - 15, 25 - 15, 25 - 18) στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 3 - 2 στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει ήδη προκριθεί τελειώνοντας πιο νωρίς τη σειρά με την Κηφισιά. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και τα δυο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στου Ρέντη αρχής γενομένης από την Κυριακή 27 Απρίλη και το δεύτερο την επόμενη μέρα 28/4. Ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις 3 νίκες.

  • Την 5η θέση της βαθμολογίας κατέκτησε ο Παμβοχαϊκός που νίκησε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά τώρα στη Θεσσαλονίκη με 3 - 0 σετ και έτσι με 2 - 0 νίκες βρέθηκε στο 5ο σκαλοπάτι που οδηγεί στο Challenge Cup, αφήνοντας 6ο τον δικέφαλο.
  • Με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Κυψέλης, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή (20.00) διεξάγεται σήμερα η 4η αγωνιστική στα πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι, ο Αρης θα υποδεχτεί τη Νίκη Αιγινίου (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ