Σάββατο 26 Απρίλη 2014 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κρυονερίου θα μιλήσει η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.

-- Στις 11 π.μ., στο Εμπορικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων θα περιοδεύσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Δ. Κατσαντώνης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7 μ.μ., στο Κάτω Αιγάλεω, στην πλατεία Λάρνακος (Ρήγα Φεραίου και Κηφισού) θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 11 π.μ., στο Χαϊδάρι, στην καφετέρια «Corner - Palace» (Καραϊσκάκη 83) θα μιλήσει ο Μ. Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ στα ΤΑΞΙ της ΤΕ ΕΒΕ Αττικής του ΚΚΕ, στις 11 π.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου και Κηφισού).

Τη Δευτέρα 28/4

-- Στις 7 μ.μ., στο Χαλάνδρι, καφενείο Ολύμπου και Εδέσσης, θα μιλήσει η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Αγ. Δημήτριο, στην πλατεία Ασυρμάτου, θα μιλήσουν ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ελληνικό, στο ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής, θα μιλήσουν ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα και ο Θ. Λιάππης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 11 π.μ., στην αγορά της Κατερίνης θα περιοδεύσει ο Μπ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 11 π.μ., στα καφέ της Νάουσας θα περιοδεύσει ο Γ. Καρτσιούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας.

-- Στις 8 μ.μ., σε Βεργίνα - Παλατίτσια - Συκιά θα περιοδεύσει ο Γ. Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.

-- Στις 6 μ.μ., σε Γιαννακοχώρι και Ροδοχώρι θα περιοδεύσει ο Σ. Τσίτσης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 10 π.μ., σε Σφηκιά - Ριζώματα θα περιοδεύσει ο Γ. Μελιόπουλος.

-- Στις 11 π.μ., στα καφενεία της Χαριλάου θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλία

Αύριο, Κυριακή

-- Συγκέντρωση στο Ομόλιο της Λάρισας, στις 10.30 π.μ., περιοδεία στη συνέχεια στο Στόμιο και συγκέντρωση στη Μηλέα, στις 7.30 μ.μ., με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση στον Πυργετό Τρικάλων (καφενείο Βλάχου), στις 10.30 π.μ. και στο Φλαμούλι Τρικάλων (καφενείο Αργύρη), στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

Τη Δευτέρα 28/4

-- Κεντρική συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Γ. Λαμπρούλη, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων. Θα χαιρετίσει ο Τ. Τσιαπλές.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία του Κ. Προυκάκη, υποψηφίου δημάρχου Μινώα - Πεδιάδος στο παζάρι του Αρκαλοχωρίου.

-- Στις 10 π.μ. ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και η Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια δήμαρχος Φαιστού, θα περιοδεύσουν στο παζάρι των Μοιρών. Στις 11 π.μ. στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Μοιρών και στις 12 μ. στο ΚΕΠΕΠ Πόμπιας.

-- Στις 9 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μ. Συντυχάκης θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά των Πατελών και στις 10.30 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα στη Λεωφ. Καλοκαιρινού.

-- Ο Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά των Πατελών. Στις 10.30 π.μ. στα εμπορικά καταστήματα στη Δικαιοσύνης και την Εβανς.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 3 μ.μ. ο Μ. Χουστουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, θα περιοδεύσει στο ξενοδοχείο «APOLLONIA» στην Αμμουδάρα.

-- Στις 6 μ.μ. ο Κ. Προυκάκης, στα χωριά Ρουσοχώ, Νιπιδιτό και Παναγιά.

-- Ο Μ. Συντυχάκης θα μιλήσει στις 6 μ.μ. σε σύσκεψη στην ταβέρνα «Ο,τι φάμε» στη Φοινικιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ