Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΧΩΡΑΪΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΧΩΡΑΪΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
φωτό 1

Πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ, που σαν σήμερα γεννήθηκε και ταύτισε όλη του τη ζωή με το Κόμμα.

Στη μνήμη του, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Βάσω Ασμάνη

***

φωτό 4

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΧΩΡΑΪΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, της γλυκιάς μαννούλας και γιαγιάς μας, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΧΩΡΑΪΤΟΥ, του αξέχαστου συντρόφου πατέρα μας, ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πολλά χρόνια της ζωής του τα πέρασε στις φυλακές και τις εξορίες, καθώς, επίσης, στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας αδελφής και θείας, ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΪΤΟΥ, και, τέλος στην άφθαρτη μνήμη του νονού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΟΤΣΗ, ενός από τους 200 ήρωες που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ολγα Κυριαζοπούλου

Νάσος Κυριαζόπουλος

***

φωτό 1

Στη μνήμη του aγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ, ένα χρόνο από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ ενίσχυση.

Ι. - Ρ.

***

Η Τασία Βαρελά προσφέρει 30 ευρώ, στη μνήμη των γονιών της ΓΙΩΡΓΗ και ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών, μέσω της ΤΟ Μεσσηνίας.

ΧΩΡΑΪΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΧΩΡΑΪΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΕΠΟΝίτη αγωνιστή της ΕΑ και του ΔΣΕ ΒΑΪΟΥ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ, η σύζυγός του Τασούλα προσφέρει 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ για τις τριπλές εκλογές του Μάη 2014 και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!

***

Ο Χρήστος Γεωργακάς, στη μνήμη του παππού του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΑΡΗ και ο Επαμεινώνδας Γεωργακάς, στη μνήμη του παππού του, ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑ προσφέρουν 35 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Σήμερα, 30 Απρίλη συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 65 ετών ο ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ για 38 χρόνια, προσφέροντας αδιαλείπτως και αταλάντευτα στην υπόθεση της εργατικής τάξης. Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή του, το 1992, στο «κράτημα» της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων με την επαναστατική γραμμή, από τη θέση του Γραμματέα της. Απλόχερα πρόσφερε όποτε χρειάστηκε την καλλιτεχνική του δημιουργία (πανό κινητοποιήσεων, πρωτομαγιάτικων αρμάτων κ.λπ.). Μάχιμος μέχρι το τέλος, δεν υπολόγισε κόπους και ταλαιπωρία, συμμετέχοντας και στις εκλογές του σωματείου του.

Στη μνήμη του, αντί ετήσιου μνημόσυνου, η σύζυγός του, Μαρία, και η κόρη του, Φωτεινή, προσφέρουν 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εμποροϋπαλλήλων, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, από τη Ζέρμα (Πλαγιά) Κονίτσης, που συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από το θάνατό της, και στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, από τη Ζέρμα Κονίτσης, μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε 21 Ιούνη 1949 στη μάχη Δραγάνης Παραμυθιάς, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Καραγιάννης, οι κόρες, Αγόρω και θωμάς Καρράς


ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

Αντώνης Ασμάνης
Αντώνης Ασμάνης

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΩΡΑΪΤΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΩΡΑΪΤΟΥ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ