Τετάρτη 30 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ - ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Συνεχίζουν μαζικά την πανελλαδική απεργία

Αμεση απόσυρση του νομοσχεδίου απαίτησαν χτες με συγκέντρωση έξω από τη λαχαναγορά του Ρέντη

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Λαχαναγορά του Ρέντη
Από τη χτεσινή συγκέντρωση στη Λαχαναγορά του Ρέντη
Μαζική συγκέντρωση έξω από τη λαχαναγορά του Ρέντη πραγματοποίησαν χτες, δεύτερη μέρα της πανελλαδικής απεργίας, χιλιάδες πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών της Αθήνας, απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου-«ταφόπλακα», όπως το χαρακτηρίζουν. Οι κινητοποιήσεις τους συνεχίζονται και σήμερα, καθώς θα μοιράσουν δωρεάν προϊόντα σε διάφορες γειτονιές της πρωτεύουσας. Αύριο συμμετέχουν μαζικά στο γιορτασμό της Πρωτομαγιάς, με προσυγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα μοιράσουν δωρεάν προϊόντα και έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις διεκδικήσεις τους στις παρακάτω περιοχές: Στην Ανω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στο Περιστέρι στον Αγ. Αντώνιο στην οδό Ε. Βενιζέλου, στον Κολωνό στην οδό Επιδαύρου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Νίκαια στην οδό Φιλαδέλφειας, στο Μενίδι στο Δημαρχείο, στην Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντίστασης και στην Παλιά Κοκκινιά στην οδό Κορυτσάς.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, σε χτεσινή της ανακοίνωση, που διάβασε από τα μικρόφωνα της συγκέντρωσης ο πρόεδρός της, Κ. Κακαράντζας, χαιρετίζει τους χιλιάδες επαγγελματίες πωλητές και παραγωγούς για την αγωνιστική τους συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία διαρκείας και τους καλεί με την ίδια αποφασιστικότητα να πάρουν μέρος στις πολύμορφες κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών. «Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα τον αγώνα για τη σωτηρία της δουλειάς μας, ο αγώνας τώρα αρχίζει...», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Στη χτεσινή κινητοποίηση συμμετείχε αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ. Εκ μέρους της ΠΑΣΕΒΕ, χαιρετισμό απηύθυνε ο Φάνης Λάφης. Μεταξύ άλλων, κάλεσε τους συγκεντρωμένους να δηλώσουν μαζικά «παρών» στις αυριανές πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις μαζί με τους εργαζόμενους που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, «για να μπορούμε να παλεύουμε από καλύτερες θέσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ