Κυριακή 4 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 8 μ.μ. στην Παιανία, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσουν ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Βάλσαμος Συρίγος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κ. Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 8 μ.μ. στη Λούτσα, πλατεία Κοπελάκη θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ και ο Ν. Δάρδαλης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Ανω Νεάπολη της Νίκαιας (Λυσάνδρου & Ματρόζου) θα μιλήσουν ο Ορ. Διαμαντόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Στ. Μπενετάτος υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα μιλήσουν ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και ο Φ. Αντωνάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον (Παλατιανή) στην πλατεία ΕΠΟΝ θα μιλήσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 11 π.μ. στα Βίλλια στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν η Ανθούλα Δρίκου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και ο Μπ. Θεοδώρου, υποψήφιος δήμαρχος Μάνδρας.

-- Περιοδεία και ομιλία στις 11.30 π.μ. στα καφενεία στα Μυτιληναίικα στην Ανω Νέα Σμύρνη, με τον Α. Βρεττό, υποψήφιο δήμαρχο.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Καμινίων (Αγ. Ελευθερίου & Δωδεκανήσου) θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και μέλος της ΚΕ και ο Β. Μαρούπας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στη Νίκαια, στον πεζόδρομο Ιωνίας & Βοσπόρου θα μιλήσουν ο Ο. Διαμαντόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Στ. Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μαγούλας θα μιλήσει ο Μ. Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΤΡΑΜ στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα.

-- Στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Θ. Λιάπης, υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού.

-- Στις 7 π.μ. στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη.

Την Τρίτη 6/5

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον στην πλατεία Ζ. Πηγής (τέρμα λεωφορείων) θα μιλήσουν ο Ν. Σταματόπουλος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια δήμαρχος Ιλίου.

Στην Κ. Μακεδονία

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 9 π.μ., στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής.

-- Στις 10 π.μ., στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Πλατεία «Ρίτσου» Αμπελοκήπων, θα μιλήσει ο Γ. Νοτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην περιοχή Αρμένικα στις Συκιές, θα μιλήσει ο Μπ. Βέλλης.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, θα μιλήσει ο Γ. Βούρτσας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Στη Θεσσαλία

Αύριο, Δευτέρα

-- Κεντρική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Α. Χαλάτση, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Βασ. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

Στην Κρήτη

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία του Ατσαλένιου θα μιλήσουν οι Στ. Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και Μ. Συντυχάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου.

Στην Ηπειρο

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με την Ολυ Τσουμάνη.

-- Στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - συζήτηση στο Αλσος Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΗΠΟΣ» με ομιλητή τον Τ. Τασιούλα.

-- Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - συζήτηση στους Αμπελόκηπους Ιωαννίνων, στην ταβέρνα «ΚΑΜΩΝΑΣ» με ομιλητή τον Γ. Πρέντζα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ