Πέμπτη 8 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΣΘΗΡ ΛΕΒΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΣΘΗΡ ΛΕΒΗ
φωτό 1

Με βαθύτατη εκτίμηση στη μνήμη του συντρόφου μας ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, για την κομμουνιστική του ιδεολογία, για τη στάση ζωής του, για την ανθρωπιά του, για μας φάρος φωτεινός στο δρόμο που διαλέξαμε, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Λόφου - Σφαγείων Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ 1

Συμπληρώνονται 3 χρόνια από τις 18/4/2011 που «έφυγε» η μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά, ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΣΘΗΡ ΛΕΒΗ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Χρήστος - Τασία Κακλαμάνη, εγγόνια και δισεγγονή

***

Στη μνήμη του αντιστασιακού ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΤΣΙΠΝΗ, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ που πίστευε και υποστήριζε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Πάτρα Βλαντή, οικογ. Ν. Κάρπη

***

Στη μνήμη της πρόωρα χαμένης αδελφής μου, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ (ΚΙΚΗ) ΠΕΤΡΗ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής, για την ενίσχυση των αγώνων του.

Δέσποινα Πετρή

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης θείας μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΑΡΛΟΥ, αντιστασιακής και αγωνίστριας από τα παιδικά της χρόνια, που με πίστη και αφοσίωση ως την τελευταία ημέρα που έφυγε από τη ζωή στις 18 Απρίλη του 2014, έμεινε πιστή στο ΚΚΕ, αντί για στεφάνι, προσφέρω στην ΤΕ Κορινθίας 100 ευρώ.

Ο ανιψιός της, Τάκης Αλωνιστιώτης


ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΡΡΙΚΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ