Σάββατο 10 Μάη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Φινάλε ... θρίλερ στην Αγγλία

Η αυριανή τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ευρώπης αυτό το Σαββατοκύριακο αφού Μάντσεστερ Σίτι κατά πρώτο λόγο και Λίβερπουλ από την άλλη θα παίξουν τα τελευταία χαρτιά τους για την κατάκτηση του τίτλου. Εχοντας και οι δύο το ρόλο του γηπεδούχου κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ, αντίστοιχα, περιμένουν με το σφύριγμα της λήξης να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Σε σαφώς καλύτερη μοίρα πάντως βρίσκεται η Σίτι καθώς χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια ακόμα και σε περίπτωση νίκης της Λίβερπουλ αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία. Νίκη δική τους και ήττα της Σίτι επιδιώκουν οι «κόκκινοι» που μετά τις αυτοκτονίες με Τσέλσι (ήττα εντός με 2-0) και Κρίσταλ Πάλας (3-3 αν και προηγήθηκε με 3-0) είδαν τις ελπίδες τους για τίτλο να εξανεμίζονται. Τα παιχνίδια και των δυο θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ ΤV (17.00).

IΣΠΑΝΙΑ: Στο κατακόρυφο ανεβάζει την αγωνία η αυριανή προτελευταία αγωνιστική στην Πριμέρα Ντεβιζιόν, όπου Ατλέτικο Μαδρίτης (88 β.), Μπαρτσελόνα (85 β.) και Ρεάλ Μαδρίτης (84 β.) δίνουν μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Στα παιχνίδια με κοινή ώρα έναρξης (20.00) η πρώτη θα αγωνιστεί στην έδρα της με τη Μάλαγα, οι «Μπλαουγκράνα» εκτός με την Ελτσε και η Ρεάλ επίσης εκτός με τη Θέλτα. Τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ TV.

FIFA: Ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ανακοίνωσε πως θα βάλει υποψηφιότητα και στις εκλογές του 2015, προκειμένου να παραμείνει στη θέση του. Να σημειωθεί πως ο Μπλάτερ διατηρεί τη θέση του από το 1998 και τελευταία φορά που εξελέγη πρόεδρος ήταν το 2011. Οι εκλογές της FIFA έχουν οριστεί για τον Ιούνη του 2015.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ