Πέμπτη 15 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΠΑΚΗΣ
ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΠΑΚΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο ξαφνικά και άδικα, η Κούλα Κότσιρα - Δούκα προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ ενίσχυση.

  • «Ψηλορείτη», πονέσαμε. Ομως στο δρόμο που χαράχτηκε από τους «Ζευγάδες» και από «σένα», θα περπατήσουμε μέχρι τη Νίκη για πάντα όπως έλεγε και ο μεγάλος επαναστάτης της καρδιάς μας Ερνέστο Γκεβάρα - Τσε.
  • Στη μνήμη του «δικού μας» συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ. Κουράγιο στην οικογένειά του.

Τζιβελέκα Κατερίνα

Αϊβατζίδης Ηρακλής

Τζιβελέκας Απόστολος

  • Στη μνήμη του σ. ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρω 30 ευρώ στο «Σπ.τ.Αγ.».

Λάκης Ασκαρίδης

***

φωτό 1

Στις 18 Μάη συμπληρώνονται σαράντα μέρες που «έφυγε» από τη ζωή η σύντροφος της ζωής μου ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΑ. Στη μνήμη της, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για τις ανάγκες του εκλογικού αγώνα μέσω της ΤΕ Ηλείας του Κόμματός μας.

Μανώλης Κόκκας

Πανόραμα Σκαφιδιάς

Πύργου Ηλείας

***

Στις 9 Μάη «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, οικοδόμος, αγωνιστής, από τους πρωτοστάτες στη δημιουργία του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στου Γκύζη. Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του οικοδόμοι από το Γκύζη προσφέρουν στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων της Α' Αθήνας, 70 ευρώ στο Κόμμα για τον προεκλογικό του αγώνα.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΗ, προσφέρω 50 ευρώ για την προεκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ξύλου.

Η σύζυγος, Βούλα Ανθούλη.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών ΧΡΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΣΤΑΚΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΡΜΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΗ ΓΥΠΑΡΑΚΗ από τα Σέλλια Ρεθύμνου, προσφέρω 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
Χρόνης Παπαδάκης

***

φωτό 1

Ο ΧΑΡΧΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γιάννη, εργάτης γης, γεννήθηκε στο Λογγά Καλαμπάκας, το 1915. Ηταν μέλος του ΚΚΕ. Κατατάχτηκε αντάρτης στις 25.8.1946. Ανθυπολοχαγός πεζικού της Ε' σειράς της ΣΑΓΑ. Επεσε στη μάχη Προφήτη Ηλία Οξυάς στις 11.4.1949. Με διάταγμα της ΠΔΚ της 22.4.1949 έχει προαχθεί σε υπολοχαγό πεζικού, τιμημένος νεκρός του ΔΣΕ.

Στην άσβεστη μνήμη του, ο ανιψιός του Γιάννης Χαρχαντής προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου, 30 ευρώ ενίσχυση.


ΚΟΚΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΚΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΡΧΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γιάννη, από Λογγά Καλαμπάκας, τιμημένος νεκρός του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στα 1949. Μέσω ΚΟΒ Ευόσμου, ο ανιψιός του Γιάννης Χαρχαντής
ΧΑΡΧΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γιάννη, από Λογγά Καλαμπάκας, τιμημένος νεκρός του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στα 1949. Μέσω ΚΟΒ Ευόσμου, ο ανιψιός του Γιάννης Χαρχαντής

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ