Πέμπτη 22 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014
Καρέ υποψηφίων για διαδοχή Σάντος

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να μπήκε από χτες ουσιαστικά σε ρυθμούς Βραζιλίας αρχίζοντας τις πρώτες προπονήσεις της ενόψει της προετοιμασίας της για συμμετοχή στο φετινό Μουντιάλ, στην ΕΠΟ μετράνε επίσης αντίστροφα για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος μετά από τη διοργάνωση. Η Ομοσπονδία έχει εκφράσει την πρόθεση ο νέος εκλέκτορας να έχει «κλείσει» ως το τέλος του μήνα, ώστε ν' ακολουθήσει την ομάδα στη Βραζιλία προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση πριν την ανάληψη των καθηκόντων. Τα σενάρια τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν, ωστόσο απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, για την τελική επιλογή οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν καταλήξει σε μια τετράδα. Αυτή αποτελείται από τους Μάρτιν Γιολ, Μάρκο Ταρντέλι, Χουάντε Ράμος και Γιον Φαν Ντεν Μπρομ, με τον τελευταίο πάντως να ακούγεται και ως φαβορί.

Γκέκας: Εφικτή η πρόκριση

Εφικτή θεωρεί μια πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ ο Φάνης Γκέκας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ραδιοσταθμό «Αθλητικό Metropolis» ο Ελληνας διεθνής. Ο Γκέκας έδωσε τις ίδιες πιθανότητες στις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο της Ελλάδας (Κολομβία, Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού), ενώ τόνισε πως το ελληνικό συγκρότημα έχει αποκτήσει πλέον εμπειρία για τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ζωτικής και κομβικής σημασίας για την Κολομβία θεωρεί την πρεμιέρα των υποχρεώσεων κόντρα στην Ελλάδα, ο διεθνής επιθετικός της χώρας Τζάκσον Μαρτίνες. «Πολύ κόσμος σκέφτεται ότι η Κολομβία εκπλήρωσε το στόχο της φτάνοντας και μόνο στη Βραζιλία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας», τόνισε ο Μαρτίνες. Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της χώρας, ο Φαλκάο θα μεταβεί στην Αργεντινή για τα φιλικά με τη Σενεγάλη και την Ιορδανία.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Την υπόσχεση στους φιλάθλους της χώρα ότι στα γήπεδα της Βραζιλίας θα δουν τον παλιό καλό Μέσι, έδωσε ο Αργεντινός παίκτης της Μπαρτσελόνα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας. «Θα δώσω το μέγιστο των δυνάμεών μου για να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα, όπως πάντα», είπε, διευκρινίζοντας παράλληλα πως τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και τώρα, όταν παίζει με την Αργεντινή, παίζει καλύτερα απ' ό,τι στο σύλλογό του, ενώ παλιά συνέβαινε το αντίστροφο.

ΓΑΛΛΙΑ: Το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι το τελευταίο για τον Φρανκ Ριμπερί, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γάλλος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ