Παρασκευή 23 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Υποστελεχωμένο το Νοσοκομείο Σάμου

Την καταστρατήγηση ακόμη και του δικαιώματος «ειδικευόμενης Ιατρού, μητέρας βρέφους, να μην εφημερεύει επί 24ώρου βάσεως και να μην εργάζεται βράδυ», εκτός από την καταπάτηση ρεπό, αδειών για όλο το προσωπικό, καταγγέλλει ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Σάμου. Ο Σύλλογος σημειώνει πως αυτό είναι αποτέλεσμα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου, αλλά και από τη γενικότερη υποστελέχωση και υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών Υγείας του νομού.

«Καταγγέλλουμε την πολιτική της συγκυβέρνησης, καταγγέλλουμε την πράξη αυτή του Διοικητή, και τον καλούμε να την ανακαλέσει. Τον καλούμε να καλύψει άμεσα τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε γιατρούς και εργαζόμενους όλων των κλάδων, κατηγοριών και ειδικοτήτων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τα δικαιώματα της ειδικευόμενης Ιατρού και κάθε εργαζόμενου, ιδιαίτερα αυτό της μητρότητας», σημειώνει το Σωματείο.

Οι εργαζόμενοι παλεύουν και διεκδικούν: Την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό ώστε να καθίσταται η λειτουργία του πλήρης και ασφαλής. Τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τη λήψη μέτρων, ώστε στο Νοσοκομείο να δημιουργηθούν συνθήκες προσέλευσης ειδικευομένων γιατρών. Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ