Τρίτη 27 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014
Ανεβάζουν στροφές οι Ελληνες διεθνείς

Σε υψηλούς ρυθμούς και με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας συνεχίζονται οι προπονήσεις της Εθνικής ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο ερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα μηνύματα που έχει λάβει μέχρι τώρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, για την κατάσταση των παικτών και ιδιαίτερα αυτών που ταλαιπωρήθηκαν φέτος από τραυματισμούς (π.χ. Μήτρολγου) θεωρούνται θετικά. Εξάλλου από σήμερα αναμένεται να πιάσουν δουλειά και οι... κατάσκοποι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αφού ξεκινούν τα φιλικά των αντιπάλων της Ελλάδας, με την Ιαπωνία να αντιμετωπίζει την Κύπρο. Το Σαββατοκύριακο η Κολομβία και η Ακτή Ελεφαντοστού θα αγωνιστούν κόντρα σε Σενεγάλη και Βοσνία, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 31 Μάη η Εθνική Ελλάδας θα αρχίσει τα δικά της φιλικά με πρώτο αντίπαλο την Πορτογαλία.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Φωτιές άναψε στις τάξεις της Εθνικής Ισπανίας ο νέος τραυματισμός (στην ουσία υποτροπή του αντίστοιχου πριν ένα μήνα) του Ντιέγκο Κόστα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που τον οδήγησε σε αλλαγή μόλις στο 10λεπτο του αγώνα. Ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες τουλάχιστον, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να κάθεται πλέον σε... αναμμένα κάρβουνα.

ΦΙΛΙΚΑ: Σε χτεσινούς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας η Αυστραλία αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νότια Αφρική 1-1 ενώ η Ρωσία επικράτησε της Σλοβακίας με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ