Παρασκευή 6 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καταγγελία για το ΕΚ Γιαννιτσών

Τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών καταγγέλλει η «Ταξική Αγωνιστική Ενότητα», με αφορμή την επιδίωξή τους να προχωρήσουν εσπευσμένα σε έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέας διοίκησης στις 14-15 Ιούνη, ενώ απομένουν άλλα δύο χρόνια μέχρι να εξαντληθεί η θητεία της.

Σε ανακοίνωσή τους, οι ταξικές δυνάμεις σημειώνουν: «Επικαλούνται την "εύρυθμη" λειτουργία της Διοίκησης! Γι' αυτούς εύρυθμη λειτουργία είναι να πετάξουν εντελώς έξω από τη Διοίκηση τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ για να μην αποκαλύπτουν τις συνδιαλλαγές τους με τους εργοδότες ("Ακκάς" - "Ελληνική Υφαντουργία", "Carrefour" κ.ά.), να συνεχίσουν να μην οργανώνουν τον αγώνα των εργαζομένων.

Είναι συνέχεια των μαγειρεμάτων που έκαναν στις αρχαιρεσίες των σωματείων, πετώντας έξω εκατοντάδες εργαζόμενους, διαγράφοντάς τους από τα μητρώα. Αποκλείοντας συνδυασμούς που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ, διαλύοντας σωματεία. Κατά τ' άλλα, είναι αυτοί που κόπτονται για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και για την ενότητά της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ