Παρασκευή 13 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Εσωτερικές αναδιατάξεις με σταθερή αντιλαϊκή στόχευση

Την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος υπουργού Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ανακοίνωσε χτες ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σε δηλώσεις τους, Αντ. Σαμαράς και Αδ. Γεωργιάδης έδειξαν ότι όλες αυτές οι αναδιατάξεις, και στο εσωτερικό της ΝΔ όπως και γενικότερα στο αστικό πολιτικό σκηνικό, έχουν στόχο την ταχύτερη προώθηση των καπιταλιστικών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη το μεγάλο κεφάλαιο, για να διευρύνει παραπέρα την κερδοφορία του και να κατοχυρώσει την εξουσία του στις νέες συνθήκες.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο Σαμαράς αναφερόμενος στον Γεωργιάδη: «Είναι από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη που διαθέτει η Παράταξη. Και έδωσε πάντοτε μάχες και δίνει πάντα μάχες για το μεγάλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση».

Ο ίδιος ο Γεωργιάδης (η θητεία του οποίο στο νέο του πόστο ξεκινά από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής το Σεπτέμβρη και μετά, βέβαια, στην Ολομέλεια) υποστήριξε ότι «η επιτυχία των μεταρρυθμίσεων που έχει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση είναι το μέλλον του ελληνικού λαού, το οποίο πρέπει να το εξασφαλίσουμε για το καλό όλων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ