Τρίτη 17 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΦΩΤΟ

Η ΟΒ Αμπελοκήπων της Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 350 ευρώ, στη μνήμη του σ. ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, ο οποίος ήταν οργανωτικά στην περιοχή και με τη στάση του ενέπνεε τους νέους συντρόφους. Ηταν πάντα στη μάχη με το χαμόγελο, με αισιοδοξία, αλλά και σεμνότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά του διαπαιδαγωγούσαν τα μέλη της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν χτες, 16 Ιούνη, 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύντροφός μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΑΜΟΣ.

Στη μνήμη του, οι οικογένειες Παναγιώτη Γιάνναρου και Νίκου Τσακανίκα προσφέρουν στο ΚΚΕ 250 ευρώ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη του σύντροφου ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 12/6/2014, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Α2, 20 ευρώ στο ΚΚΕ, στο κόμμα που αγάπησε και υπηρέτησε μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του.

Κλαίρη Κυριακού

***

φωτό 1

Σήμερα 17/06/2014 συμπληρώνονται δυο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας η ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ. Η Ελένη Κανέλλου γεννήθηκε το 1935 και σε νεαρή ηλικία, στις αρχές της δεκαετίας του 1950, υποχρεώθηκε, από την ένδεια της οικογένειάς της, να μετακινηθεί από την επαρχία στην Αθήνα και να μπει αμέσως στη βιοπάλη. Από τις αρχές της δεκαετίας του '60 εργάσθηκε ως ξενοδοχοϋπάλληλος για σχεδόν τρεις δεκαετίες και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά, μετά την πτώση της δικτατορίας, στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων. Χτυπημένη από βαριά ασθένεια αναγκάστηκε να συνταξιοδοτηθεί. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν μέχρι το τέλος της ζωής της, παρακολουθούσε τις πολιτικές εξελίξεις πάντοτε από ταξικές θέσεις.

Στη μνήμη της, ο γιος της, η νύφη της και τα εγγόνια της καταθέτουν 300 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.


ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ