Τρίτη 24 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ρευστό σκηνικό για τους περισσότερους
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρόκριση με ...θολή εικόνα για Αργεντινή

H δύσκολη νίκη της Αργεντινής επί του Ιράν (1-0) και η επεισοδιακή της Νιγηρίας επί της Βοσνίας (1-0), με τη δεύτερη να φωνάζει για τη διαιτησία (και πάλι όπως στην πρεμιέρα) ήταν τα σημαντικά γεγονότα της 2ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο. Η Αργεντινή εξασφάλισε πλέον τη συμμετοχή στους «16», ενώ πολύ κοντά σε αυτό είναι και η Νιγηρία. Ελπίδες έχει και το Ιράν, ενώ οριστικά εκτός βρίσκεται η Βοσνία. Η βαθμολογία: Αργεντινή 6, Νιγηρία 4, Ιράν 1, Βοσνία 0.

7ος ΟΜΙΛΟΣ: Φουλ του 2-2

Η Γκάνα υποχρέωσε το φαβορί του ομίλου Γερμανία σε ισοπαλία 2-2, ενώ το ίδιο σκορ υπήρξε και στον αγώνα ΗΠΑ - Πορτογαλίας. Για την τρίτη αγωνιστική (Γερμανία - ΗΠΑ, Γκάνα - Πορτογαλία) υπάρχει πλειάδα σεναρίων για τις δυο θέσεις πρόκρισης, με τις Γερμανία και ΗΠΑ να είναι φαβορί, την Γκάνα να ακολουθεί και τους Πορτογάλους να βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση εξαιτίας και του συνολικού απολογισμού. Η βαθμολογία: Γερμανία 4, ΗΠΑ 4, Γκάνα 1, Πορτογαλία 1.

8ος ΟΜΙΛΟΣ: Καθάρισε το Βέλγιο

Μπορεί η καλή εικόνα του Βελγίου να πήρε παράταση για μια ακόμη αγωνιστική, όμως ακόμα και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν δύσκολα της Ρωσίας με 1-0 και σφράγισαν την πρόκρισή τους στους «16». Στο ...κόλπο μπήκε και η Αλγερία μετά την επιβλητική της νίκη επί της Νότιας Κορέας με 4-2, ενώ ελπίδες για πρόκριση έχουν και η Ρωσία με τη Νότια Κορέα. Την 3η αγωνιστική θα κοντραριστούν Βέλγιο - Νότια Κορέα, Ρωσία - Αλγερία. Η βαθμολογία: Βέλγιο 6, Αλγερία 3, Ρωσία 1, Νότια Κορέα 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ